FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
14 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Радіостанція CB Midland Alan 42 DS портативний Шумоподавлювач з Автоматичним

5 090,30 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
100 штуки
Страна
Румыния
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Dell
Останнє оновлення
8 місяців тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Дисплей щедрий
Дисплей щедрий, в залежності від розміру станції, all'зелена підсвічування і на дисплеї канал, на рівні видачі / прийому і безліч інших функцій активації продукту.
Розмір
Тепер ви можете використовувати численні переваги самій маленькій станції CB радіо. Радіостанція падає в долоні (аналог walkie-talkie) і може бути використана тільки з однієї сторони без проблем. Крім цього, невеликі розміри дозволяють розмістити його в підлокітник або в невеликих приміщеннях на борту якого автомобіля.
Множинні функції
Хоча станція дуже маленька, оснащена безліччю функцій: Шумозаглушення Digital Auto Channel Scan Dual Watch, Блокування клавіатури, Підсвічування Ecractual, Навігації, швидкий канал, EMG, Потужність висока / низька (4 ВТ / 1 ВТ).
Multi Band
Для тих, які використовують інші діапазони зв'язку, використовувані в інших європейських країнах, у станції є можливість змінювати правила роботи у відповідність кожної країни.
Регульована потужність
Потужність випромінювання регульована Висока / Низька-це корисно, в деяких країнах dell'ЄС, в якому регулюється законом, крім як в Румунії, і, коли станція використовується у відкритому полі, щоб заощадити заряд батареї.

підключення
Алан 42 DS багатофункціональний з подвійною користю: на автомобіль з антени тілі й у відкритому полі (парковка) з батареями і антена BNC. Роз'єм BNC дозволяє підключати тільки невелика антена на станції у відкритому полі (парковка). Роз'єми для мікрофона і навушників / динаміків, що дозволяє зв'язувати вільні руки Midland MA31-L, присвячені, з якими ми можемо видавати безпосередньо від миття, і ми можемо отримати в'гарнітура l'гарнітура.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.