FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
24 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Пульт дистанційного керування стельовою капотом High Line 77 см

9 679,11 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Klarstein
SKU:
4060656108099
EAN:
4060656108099
Останнє оновлення
3 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


Звичайна ціна: 1569,99 злотих
Наша ціна: 1159 злотих

High Line, Карниз стелі, 77 см, 410 м³/год, 75 Вт, 3 рівні, пульт дистанційного керування, чорний
Коли запах поширюється на кухні, кухонний екстрактор Klarstein High Line готовий непомітно видаляти пари і пар.

Післявиставкова продукція - повністю працездатна, має мікроподряпини на поверхні корпусу і пульт дистанційного керування. На картонній упаковці є сліди зберігання.

З ефективністю та елегантністю проти випарів та пари: стельова витяжка Klarstein High Line є ідеальною підмогою на будь-якій кухні.

Стримана робота, елегантний дизайн: витяжний вентилятор Klarstein High Line не тільки красивий, але і гнучкий! Як у вигляді стельової витяжки над кухонним островом, так і завдяки компактним розмірам і над обладнаною кухонною ниткою, він може легко знайти своє місце над паровими каструлями на будь-якій кухні. При вихідній потужності 75 Вт двигун не тільки ефективно виконує свою роботу з продуктивністю відпрацьованого повітря до 410 м³/год, але і вражає своїм елегантним стилем. Завдяки атласному склу з чорним глянцем, матовій рамі з нержавіючої сталі та незалежно перемикаючому, 9-кольоровому розсіяному світлу, він створює особливу атмосферу на кухні.

Завдяки включеному в комплекті фільтру з активованим вугіллям йому навіть не потрібна вентиляційна шахта. Припливне повітря з кухні безпосередньо фільтрується і відпускається назад на кухню – ніяких додаткових будівельних робіт або покупок не потрібно. Завдяки трьом рівням продуктивності він може впоратися з будь-яким запахом на кухні та виробленими випарами, ним можна легко керувати за допомогою сенсорного екрана або за допомогою пульта дистанційного керування.

Дві перемикаються світлодіодні стрічки потужністю 2 х 4 Вт забезпечують велику кількість світла на варильній поверхні. Завдяки цьому у кожного кухаря буде найкращий вид на приготовані ласощі.

Основна інформація:Ефективний: двигун потужністю 75 Вт для циркуляції повітря продуктивністю до 410 м³/год на 3 рівняхЗручно: легке управління за допомогою пульта дистанційного керування або сенсорного дисплеяВідмінна атмосфера: незалежно перемикається освітлення в 9 кольорахКонструкція двигуна: ідеально підходить для монтажу стелі або для монтажу під кухонними шафамиВсе на увазі:      змінне світлодіодне освітлення кухні зі світлодіодними стрічками 2 х 4 Вт.Тихо: низький рівень шуму всього 59 дБ при найвищому рівні потужності

Особливості:Клас енергоефективності: Ctwo змінні алюмінієві жирові фільтри (посудомийна машина безпечна)додаткове змінне освітлення зі світлодіодними стрічками 2 х 4 Вт, Готові до рециркуляції, включаючи фільтри з активованим вугіллям, включаючи пульт дистанційного керування для рівня світла та потужності двигуна живлення: 75 Вт.батарей, необхідних для дистанційного керування: 1 x акумулятор CR2032 батарея (входить до комплекту)джерело живлення: 220 – 240 В~ | 50/60 Гц

Розміри: розміри монтажної рами: приблизно 77 х 32 см (ширина х висота)вбудовані розміри: приблизно 73 х 20,7 х 28 см (ширина х висота х глибина) Всмоктувальне відкриття: приблизно 22,6 x 9,4 см (W x H x D) Вага: близько 12 кг



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.