FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
16 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

Пульсоксиметр - це передовий медичний прилад, який використовується для вимірювання насичення крові. Завдяки їй можна стежити за рівнем кисню в крові і пульсом пацієнта. Це надзвичайно корисно в клінічних дослідженнях, догляді за пацієнтами та домашній охороні здоров'я.

Пульсоксиметр простий у використанні і неінвазивний. Він працює за принципом використання двох лампочок - червоного та інфрачервоного, які проходять через шкіру і приймаються датчиком. Виходячи з різниці поглинання цих вогнів гемоглобіном, пульсоксиметр розраховує рівень насичення киснем і пульс пацієнта.

Наш пульсоксиметр характеризується високою точністю вимірювань і надійністю. Він має зручний дисплей, на якому можна зчитувати результати вимірювань в режимі реального часу. Крім того, пульсоксиметр легкий і зручний, що дозволяє легко переносити і використовувати в самих різних умовах.

У нашій пропозиції ви знайдете високоякісні пульсоксиметри за вигідними цінами. Ми забезпечуємо професійне обслуговування та швидку доставку. Пульсоксиметр - незамінний прилад для медичного персоналу, опікунів і людей, які піклуються про своє здоров'я. Замовляйте сьогодні і бережіть свою безпеку!



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.