FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
25 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

ПУ шкіряний барний стілець висота регульованої планкової стійки спинки

848,45 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Германия
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

⭐ Барні стільці виготовлені з м'яких шкіряних сидінь PU. Сидіння заповнені потовщеною губкою високої щільності, яка не деформується легко і зручніше. В основі і ножної плити використовується гальванічна технологія, яка є корозійностійкою і дозволяє ефективно запобігти щоденному зносу.
⭐ [Регульована висота & поворот на 360 °]: Подушку можна повертати на 360 градусів, а висоту табуретки можна регулювати за допомогою ручки. Ручка під подушкою сидіння допомагає регулювати різну висоту. Висота подушки від підлоги: 62-82 см (регулюється по висоті)
⭐ [Дизайн, захищений підлогою]: Конструкція розміщення підніжки дозволяє легко поставити ноги, ви можете сісти, розслабитися і насолоджуватися довгою розмовою. Підлога має пристрій захисту підлоги, а нижнє гумове кільце запобігає дряпання підлоги і знижує шум при обертанні.
⭐ [Багатофункціональний барний стілець]: Кухонний барний стілець має ідеальну форму і може бути адаптований до будь-якого середовища у вашому домі. Його можна використовувати на кухнях, в їдальні, вітальні, балконі, кафе, прилавках, перукарнях, барах і т.д. Це стильний і зручний багатофункціональний барний стілець.
⭐ [Розміри барного стільця]: Розмір цього барного табурета 43 х 39 х 92–112 см, подушка від підлоги: 62–82 см (регульована висота). Але зверніть увагу, що ці барні стільці не можуть бути відправлені на Нормандські острови (Джерсі, Гернсі).



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.