FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
8 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

Провідна клавіатура Modecom MC-5200U Black
Провідна клавіатура Modecom MC-5200U Black
механізм ножиць

Клавіатура Modecom MC-5200U заснована на механізмі ножицеподібного типу. Своєю назвою ножицеподібний механізм зобов'язаний рухомим і гнучким ніжкам, форма яких нагадує ножиці. Клавіша, прикріплена до мембрани «ножицями» ніжками, робить набір тексту на клавіатурі не тільки комфортним, але і просто приємним. У користувача клавіатури складеться враження, що його пальці течуть рівним темпом на м'яких і приємних на дотик клавішах. Клавіші ножицеподібного типу дуже швидко реагують на тиск. Вони також видають приємний, тільки для користувача чутний дуже тихий звук. Цей тип механізмів повсюдно використовується в ноутбуках.

Ідеально підходить для роботи вдома або в офісі

Мінімалістичний дизайн відмінно впишеться в сучасне і класичне внутрішнє обладнання. Завдяки використовуваної технології перемикання (механізм ножиць, добре відомий з ноутбуків), набирати текст або працювати над цифрами в середовищі MS Office одне задоволення. Ергономічна і зручна клавіатура стане відмінним вибором для будь-якої офісної роботи.

Довгий кабель на повнорозмірній клавіатурі

Повнорозмірна клавіатура з мультимедійними кнопками - це зручність роботи з цифрами, завдяки легкодоступному числовому розділу. Довгий 1,8-метровий кабель забезпечує безкоштовну роботу.

Профіль низької тональності

Ви відчуваєте себе чудово, друкуючи та працюючи на ноутбуці? Або це пов'язано зі звичкою? Механізм ножиці, який використовується в клавіатурі, дозволяє працювати звичним і приємним чином.

Бажана тиша

Якщо ви чітко розділяєте межу між ігровим обладнанням і обладнанням для роботи або навчання, цей продукт для вас. Перемикачі тихі і зроблені спеціально для багатогодинного набору тексту.

Налаштування нахилу клавіатури

Тонкий дизайн клавіатури покращує ергономіку і знижує втому при наборі тексту годинами. При цьому можна легко і зручно регулювати кут нахилу клавіатури завдяки ніжкам. Робота на клавіатурі буде приємною і не викличе неприємного відчуття дискомфорту. Відмінний вибір для будь-якої офісної роботи.

Тип: Мультимедіа
Набір за допомогою миші: Ні
Підключення: дротове
Інтерфейс: USB
Клавіатура з підсвічуванням: Ні
Живлення: USB 5В
Довжина кабелю: 1.8 хв
Колір: Чорний
Розміри: 435x 126 x 22 мм
Вага: 450 гр.
Інші параметри:
- Кількість ключів: 104

- Кількість мультимедійних клавіш FN: 12

- Споживана потужність: 100мА



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.