MAY SALE
-30%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Променистий обігрівач Heat Hexa IP34 1200/2000 Вт

7 330,76 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
4060656233883
EAN:
4060656233883
Останнє оновлення
1 місяць тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


Звичайна ціна: 1199,99 злотих
Наша ціна: 849 злотих

Теплова Hexa, ІЧ обігрівач, 800/ 1200/ 2000 Вт, галоген, IP34, світлодіодний, чорний
Спека поширюється повсюдно: інфрачервоний обігрівач Heat Hexa від компанії Blumfeldt забезпечує приємне тепло на балконі і терасі, перебуваючи на вулиці, навіть в холодні дні і ночі.
Коли температура знизиться, досить включити в стелю променистий обігрівач кнопкою, вибрати потрібний етап обігріву і вдихнути нове життя в кожну вечірку. Стельовий інфрачервоний обігрівач Heat Hexa by blumfeldt не тільки надійно забезпечує тепло в будь-який час, але і висвітлює дивани і столи під ним.

Радіатор Heat Hexa від Блюмфельдта легко висить на стелі за допомогою ланцюга довжиною 50 см. Він швидко і ефективно нагріє вас і ваших гостей потужністю до 2000 Вт. Система IR ComfortHeat не тільки дуже швидко подає тепло, але завдяки високоефективному алюмінієвому рефлектору і довгохвильовому інфрачервоному випромінюванню, вона віддає тепло, спрямоване на людей і предмети, що знаходяться поблизу, не нагріваючи повітря. Насолоджуйтесь затишним теплом з першої секунди! Одним натисканням кнопки можна протягом секунди вибрати один з трьох етапів нагріву – 800, 1200 або 2000 Вт – і таким чином легко реагувати на вимоги гостей.

Обігрівачем також зручно управляти за допомогою пульта дистанційного керування. Якщо ви плануєте пообідати на балконі або терасі, вам не доведеться турбуватися про правильну температуру, адже відразу після включення галогенні нагрівальні елементи генерують приємне, домашнє і безпечне тепло без тривалої фази нагріву. Завдяки міцній сталевій конструкції шестикутний   інфрачервоний обігрівач blumfeldt Heat Hexa не тільки міцний, але і привертає увагу. Вбудовану світлодіодну лампу можна включити окремо, так ви забезпечите себе освітленням в темний час доби. Для безпечного зовнішнього використання корпус захищений від бризок води (рейтинг IP34) і радіатор може без проблем працювати навіть вологими вечорами. Вечірка пізно ввечері, насолода моментами з друзями або романтичний вечір з вином і свічками на терасі: обігрівач електричного радіатора Heat Hexa від blumfeldt завжди забезпечить бажане тепло. Примітка: Зверніть увагу, що променистий обігрівач призначений тільки для зовнішнього використання.

Основна інформація:Приємне як на сонці: ІК Комфорт Тепло зігріває вас і ваших гостей здоровими інфрачервоними променями навіть в холодні дніПотужність на вибір: обігрівач радіатора стелі з 3-ма рівнями потужності: 800, 1200 і 2000 ONthose: просте управління сенсорним екраном безпосередньо на пристрої або за допомогою пульта дистанційного керуванняБезпечне вуличне тепло:     міцний сталевий корпус із захистом IP34Галогенні інфрачервоні нагрівальні елементи: високопродуктивний, міцний і дуже швидкий нагрівСвітло в темний час доби: вбудована, окремо перемикається світлодіодна лампа

Властивості:Тільки для зовнішнього застосування Потужність: 800/1200/2000 Робоча потужність: до 40 м²Діапазон: приблизно 5 м. Клас захисту: фаза нагрівання IP34No, миттєво випромінює теплоДва вуглецеві нагрівальні елементиАлюмінієвий корпусАлюмінієвий відбивач для оптимального розподілу теплаLED-лампа: 1 WZпоточне споживання: 2000 WZвстановлення: 220–240 В~ 50/60 Гц

Розміри: Розміри: приблизно 50 x 26 x 50 см (ширина x висота x глибина) Мінімальна відстань від стелі: 50 смМінімальна відстань від стіни: 25 смМінімальна відстань від підлоги: 180 см. Довжина ланцюга: 55 см. Довжина кабелю: приблизно 165 см. 

ТОВАР НЕ МАЄ ПУЛЬТА ДИСТАНЦІЙНОГО КЕРУВАННЯКАРТОННА КОРОБКА МОЖЕ НЕСТИ СЛІДИ ЗБЕРІГАННЯКОЖЕН ТОВАР ПЕРЕВІРЯЄТЬСЯ ПЕРЕД ВІДПРАВКОЮ



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.