FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
24 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Приліжковий світильник Teckin DL21

284,31 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
30 штуки
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
holm7115
EAN:
=VLOOKUP(A599,Munka1!D:E,2,FALSE)
Останнє оновлення
4 дні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


Teckin Мінімалістичне полотно для спальні світильник, світлодіодний сучасний тумбочка, настільна лампа з тканинним абажуром для спальні, вітальні, кабінету, кращий подарунок для чоловіків для жінок, підлітків, дитячих нічників.

Мінімалістичний дизайн
Цибулини змінні
висока енергоефективність
Довгий кабель
Гідний подарунок з повною гарантією

Мінімалістичний стильний приліжковий світильник з білим лляним абажуром і блискучою полірованою металевою основою роблять світильник одночасно елегантним і ексклюзивним.
Світлодіодна лампочка 3000K (оригінальна лампочка) принесе приємне тепло та атмосферу у вашу спальню чи вітальню. Ви навіть можете доповнити освітлення спальні розумною лампочкою Wi-Fi e27.
Світлодіодна лампочка 4 Вт E27 (лампочка входить в комплект) має таку ж потужність, як і лампа розжарювання потужністю 40 Вт, тому вона не тільки економить електроенергію, але і забезпечує достатню інтенсивність освітлення.
Кабель довжиною 1,7 м дозволяє використовувати світильник незалежно від відстані між розеткою і лампою. А вимикач ON/OFF надзвичайно зручний у використанні.
Продукт, який розповсюджує компанія «Текін-Директ», доступний з повною гарантією якості та сервісу. Такий приліжковий світильник може стати відмінним подарунком як для малюка, дитини, так і для підлітка, жінки або чоловіка. Ми впевнені, що наша продукція виготовлена за суворими стандартами якості, і якщо у вас виникли питання або сумніви, сміливо звертайтеся до нас.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.