FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
19 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Tekeir Mini портативний проектор з пультом дистанційного керування та вбудованим динаміком Помаранчевий 15шт

19 118,28 ₴ /партія ціна Еккн. Чан
Домовлятися

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
15 штуки
Страна
Ирландия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
iPad
Час доставки
5 дні
SKU:
Mini-Portable-Projector-Orange
EAN:
0609766697952
Останнє оновлення
1 місяць тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Ми пропонуємо в запасі міні портативний проектор з пультом дистанційного керування та вбудованим динаміком Orange 15pcs - Опис

Сума за доставку стягується в залежності від кількості замовленого товару або відстані****
Мінімальна кількість замовлення 1****

Подарунок дітям: Міні-проектор - обов'язковий продукт для перегляду дітьми мультфільмів і відео, який користується великою популярністю у дітей. При перегляді здалеку за допомогою проектора він може проектувати максимум 150 дюймів (рекомендується 50-80 дюймів). Тримаючи дітей подалі від мобільних телефонів та iPad, можна захистити їхні очі.

Маленький і портативний: Міні-відеопроектор невеликий і портативний, і його можна носити в кишені або сумці. Навіть діти можуть легко його тримати. Ви можете насолоджуватися фільмами, відео та іграми незалежно від будинку чи у відкритому дворі, подорожах, кемпінгу та інших місцях.

підтримка 1080P Full HD, а природна роздільна здатність збільшилася до 800*480. Покращте яскравість і насиченість кольорів проектованого зображення, щоб зробити його чіткішим і комфортнішим (краще темна кімната).

Кілька інтерфейсів: Невеликий проектор оснащений кількома портами, включаючи інтерфейси HDMI, USB, аудіо, Micro SD, TF та AV. Його можна легко підключити до кількох медіа-пристроїв, таких як телевізійні приставки, ноутбуки, настільні комп'ютери, цифрові камери, пристрої з підтримкою HDMI для відтворення відео, серіалів, обміну фотографіями та ігор тощо

Живлення Power Bank: Міні-портативний проектор живиться від адаптера живлення (не має вбудованого акумулятора), він також може живитися від зарядного пристрою для мобільного телефону, автомобільного зарядного пристрою або блоку живлення через інтерфейс micro-USB (потрібно підтримувати 5 В / 2.5 А), насолоджуйтесь у будь-який час і в будь-якому місці.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.