FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
8 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Портативна електростанція 300W 324Wh

10 691,79 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
5 штуки
Наявна кількість
10000 штуки
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
15 дні
Останнє оновлення
1 місяць тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Eagle - електростанція потужністю 300 Вт, є однією з найвидатніших портативних електростанцій як за продуктивністю, так і за дизайном. Завдяки великій ємності 324 Вт·год, номінальній потужності 300 Вт (600 Вт при імпульсному навантаженні) і кільком вихідним портам для заряджання/підзаряджання він задовольняє потреби електроприладів із потужнішими електроприладами.

Основні риси

● Більша ємність і вища потужність: ємність літієвої батареї 324 Вт-год (90 000 мА-год), номінальна потужність 300 Вт і імпульсна потужність 600 Вт.


● Вбудована високоякісна літієва батарея, витримує понад 1500 циклів, а термін служби становить 5 років.



● Кілька вихідних портів: 1 x USB-C, 3 x USB, 1 x PD 60 Вт, 2 x порти постійного струму, 1 x автомобільний порт постійного струму та дві розетки змінного струму (з чистою синусоїдою). Відключення від мережі та можливість живити камери, комп’ютери, комунікаційні пристрої.


● Зелене рішення для живлення на відкритому повітрі: ефективна сонячна зарядка з вбудованим MPPT робить його сонячним генератором для відпочинку на природі. Час повної зарядки становить приблизно 3,5 години при підключенні сонячної батареї 150 Вт за допомогою адаптерного кабелю. Зарядка від мережі або автомобільного порту триває приблизно 2,5 години.


● Портативний і компактний: важить лише 3,5 кг (7,7 фунтів), його зручно носити завдяки зручній ручці. Компактний розмір: 310 x 185 x 225 мм (12,21 x 7,29 x 8,86 дюйма).


● РК-екран із зазначенням потужності заряду/розряду, часу, відсотків тощо.


● Чиста синусоїда, що означає сумісність із більшістю побутових приладів і може живити понад 80% основних побутових приладів і пристроїв. Це найдорожчі конструкції інверторів і перевершують інвертори.


● Є повний захист, цей генератор перейде в захисний режим, якщо ви підключите прилад більшої потужності або змусите його працювати при підвищеній температурі.


● Світлодіодне освітлення: 5 Вт для аварійного освітлення або нічного кемпінгу на відкритому повітрі.



● Бездротова зарядка: 10 Вт

Термін служби, який ми проектуємо, становить більше 5 років. Ми пропонуємо 5 років гарантії на продукцію бренду iGOpower.

●●●●●●●Можливий торг на більше штук●●●●●●



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.