WEEKEND SALE
-25%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

PNI L807 GPS навігація 7 дюймовий екран, 800 МГц, 256MB DDR, 8GB

2 996,95 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
2 штуки
Страна
Румыния
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
5 дні
SKU:
PNI-L807
EAN:
5949066512872
Останнє оновлення
1 рік тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


7-дюймовий екран дозволяє більш точно і детально переглядати маршрут / карту, будучи надзвичайно чутливим і точним на дотик. Ручка, що входить в пакет, пропонує більш точне управління і навігацію по меню, ніж використання пальцями. Роздільна здатність екрану дуже хороша, відображаючи зображення і карти в чудовій якості.

Щедрий дисплей

FM-передавач

Портативна навігаційна система, PNI L807, оснащена FM-передавачем. Він дозволяє передавати пісні, що зберігаються у внутрішній / зовнішній пам'яті навігації, по FM-радіо в автомобілі. 

Внутрішня пам'ять навігації становить 8 Гб, а значить, ви можете інтегрувати 2 складні карти (одна вантажівка, одна подорож) або додати додаткові мультимедійні файли. Прийом і відображення положення GPS на карті здійснюється миттєво, завдяки новому більш потужному процесору MSTAR2531 зі швидкістю 800 МГц і оперативною пам'яттю 256 Мб.
 
Потужний процесор

Роз'єми

Навігаційний роз'єм PNI 807 складається з порту miniUSB, слота MicroSD для додаткових карт або мультимедійних файлів і роз'єму для навушників.

GPS-блок має три важливі функції: відеоплеєр, аудіоплеєр і фотоплеєр. Підтримує відеофайли, такі як: AVI, WMV, MP4 тощо, а також аудіофайли: MP3 та WAV. Він також підтримує формати JPG, BMP і PNG.

Мультимедійний плеєр

Готовий до роботи

Виріб «Готовий до роботи» за рахунок аксесуарів в упаковці, що дозволяють відразу закріпити його на лобовому склі і гнізді прикурювача. Як тільки ви включите пристрій, ви зможете без проблем відправитися в дорогу по потрібному маршруту.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.