FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
25 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Пілотний робот-прибиральник Cecotec Conga 1190

4 934,68 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Cecotec
SKU:
8435484051392
EAN:
8435484051392
Останнє оновлення
3 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


ІДЕАЛЬНЕ ВАКУУМУВАННЯ ВСТУПАЄ В НОВУ ЕРУ
У нашому світі з'явився новий стиль прибирання. Завдяки своїй пам'яті Conga Series 1190 виконує свою роботу абсолютно ефективно, від початку і до повернення додому. Дивовижні повороти видаляють кожну порошинку, а система очищення надійна. Він завжди готовий до очищення і робить це оптимально, найкоротший шлях між двома точками. Коли ви довірите йому прибирання в будинку, то помітите різницю. Він очищає всю покриту поверхню і знає, коли і як повернутися на зарядну станцію.
ВАКУУМУВАННЯ РОБОТА 2-В-1: ПІДМІТАННЯ, ПИЛОСОСІННЯ,
Флагманом серії роботів Conga є функціонал.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ТА ВПОРЯДКОВАНА НАВІГАЦІЯ, ОЧИЩАЄ ВСЮ ПОВЕРХНЮ
Насолоджуйтесь розумною та безладною навігацією з картами та пам'яттю за допомогою технології iTech Gyro. Conga Series 1190 призначена для всіх типів підлог і повністю адаптується під ваш будинок, очищаючи всю поверхню, що покривається, проходить під меблями, виявляє перешкоди і запобігає ударам або падінням. Інші роботизовані пилососи можуть стати бруднішими, ніж чистими, але ця вдосконалена модель очищає повітря за допомогою високоефективного фільтра, який затримує пил і алергени.
ЗАВЖДИ НАПРАВЛЯЙТЕ НАЙЕФЕКТИВНІШИЙ МАРШРУТ ЗА ДОПОМОГОЮ СИСТЕМИ ПАМ'ЯТІ
Пам'ятайте про маршрут, щоб завжди знаходити найшвидший і ефективний маршрут і повертатися на зарядну станцію відразу після очищення системою управління пам'яттю. Робот точно знає, де він знаходиться, де пройшов і куди ще не подівся.

6 РЕЖИМІВ АВТОМАТИЧНОГО ОЧИЩЕННЯ: ЗАБУДЬТЕ ПРО ОЧИЩЕННЯ
Новий робот серії Conga 1190 має 6 автоматичних режимів очищення, які адаптуються до всіх типів поверхонь і потреб. Виберіть режим з пульта дистанційного керування і вуаля, це так просто.

Гіроскопічний режим: очистіть всю поверхню, яка буде покрита впорядкованим та розумним способом, і швидше за все поверніться до зарядної бази.
Режим глибокогоочищення: ретельно очистити весь будинок і пропилососити на максимальній потужності кілька разів в конкретних місцях в кожній кімнаті будинку. Робот подорожує в дві фази, перша в режимі Гіроскопа і друга в автоматичному режимі.
Режим окантовки: однією з найбільш брудних ділянок зазвичай є краю або плінтуси. З цієї причини в серії роботів Conga є спеціальний режим для видалення будь-якої бруду, що скупчилася навколо стін і меблів.
Ручний режим: насолоджуйтеся повним управлінням роботом за допомогою пульта дистанційного керування і направляйте його в потрібне місце. У цьому ручному режимі робот зручно і моментально видаляє бруд з конкретних місць.
Спіральний режим: в разі скупчення бруду в одній точці робот негайно видалить бруд. Наприклад, якщо ви готуєте і каструля з борошном перекинеться.
Повернення додому: активується автоматично, коли робот закінчує очищення або акумулятор розряджається, а коли він повертається на зарядну станцію, він продовжує очищення, щоб видалити останні сліди бруду, які можуть залишитися. Крім того, ви також можете активувати цей режим вручну за допомогою пульта дистанційного керування.

ЕКСКЛЮЗИВНИЙ РЕЖИМ ГЛИБОКОГО ОЧИЩЕННЯ ДЛЯ НАЙБІЛЬШОГО ОЧИЩЕННЯ
Приготуйтеся до додаткового глибокого очищення. За допомогою цього режиму серія Conga 1190 видаляє весь бруд з кожної кімнати в будинку, не залишаючи після себе пилу. Очищення програмується в дві фази: перша в режимі Гіро, в якій робот інтелектуально і впорядковано очищає всю покриту поверхню, і друга, в якій робот проходить через всі точки будинку кілька разів, щоб залишити абсолютно ідеальну обробку.
У ВАШОМУ ДОМІ ЗАВЖДИ ЧИСТО З МАКСИМАЛЬНОЮ ПОТУЖНІСТЮ
Його потужна турбіна максимізує високу потужність всмоктування до 1400 Па завдяки системі ForceImplode. Він гарантує чисту підлогу в будь-який час і видаляє всілякі забруднення з будь-якої поверхні. Крім того, немає куточка, з якого можна було б вирватися завдяки двом бічним щіткам, які допомагають проштовхнути весь бруд в насадку всмоктування.

ПРИБИРАЙТЕ, КОЛИ ВАС НЕМАЄ ВДОМА, ПЛАНУЙТЕ І ЗАБУВАЙТЕ
Він повністю програмований 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Забудьте про щоденні завдання з прибирання, запрограмуйте робота на прибирання обраних днів в обраний вами час і присвятіть свій час тому, що вам більше подобається.
ВИДАЛІТЬ НАЙДИВОВИЖНІШІ ЗАБРУДНЕННЯ
Видаляє всі види бруду з 3 рівнями потужності. Вибирайте між режимом Eco для очищення поверхонь з мінімальним зносом, нормальним режимом для щоденного прибирання без втрати потужності і турборежимом (1400 Па) для глибокого очищення.
3 РІВНІ ПОТУЖНОСТІ ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ БРУДУ
Видаляє всі види бруду з 3 рівнями потужності. Вибирайте між режимом Eco для очищення поверхонь з мінімальним зносом, нормальним режимом для щоденного прибирання без втрати потужності і турборежимом (1400 Па) для глибокого очищення.

Технічні подробиціБренд: CecotecНомер моделі: Conga Серія 1190Розміри продукту: 12 x 58 x 38 см; 5.26 кілограмаМісткість:    0, 



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.