MAY SALE
-30%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Пилосос Xiaomi Mi Robot Mop Pro White EU SKV4110GL

8 578,70 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Словакия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
alexa - Google - Xiaomi
SKU:
26200
EAN:
6934177715563
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Перейдіть на розумне автоматичне прибирання будинку

Функція підмітання та миття 2-в-1
Потужне всмоктування 2100 Па
Лазерна навігація LDS
Аксесуари та витратні матеріали
Підтримка MultiMap
Автоматичне поповнення та відновлення
Smart App і голосове керування
Датчики проти падіння та зіткнення

2-в-1 для підмітання та прибирання

Режим «Підмітання та прибирання» — працює з баком 2-в-1
Лише для підмітання - великий контейнер для пилу на 550 мл
Лише прибирання - бак 2-в-1

Аксесуари та витратні матеріали
Легко придбати витратні матеріали та запасні частини, такі як середні щітки, фільтр HEPA, волога та суха швабра, щітки для чищення безпосередньо з Mi.com.
Інтелектуальне картографування та планування маршруту
Нова лазерна навігаційна система LDS працює з оновленим алгоритмом SLAM для картографування в реальному часі, більшої швидкості, більшої точності та більшого діапазону сканування. Робот спритно справляється зі складним оточенням і ретельно сканує всю підлогу.

8 м - Диапазон сканування
6×360°/с – Частота сканування
2016 раз/с – частота дискретизації
≤2% - Відхилення точності

Підтримка MultiMap
Mi Robot Vacuum-Mop P може створювати та зберігати до 10 різних карт для вашого двоповерхового/багатоповерхового будинку. Ця ексклюзивна функція зберігання в пам’яті позбавляє вас від незручностей, пов’язаних із повторним нанесенням на карту всіх поверхів під час кожного використання, тим самим усуваючи зусилля вручну.
Функція автоматичного поповнення та відновлення
Пристрій може автоматично перейти до точки заряджання та продовжити очищення з контрольної точки, якщо батарея розрядиться на півдорозі.

Відновлення з точки зупинки
Автоматичне поповнення

Абсолютна Силова Машина
Завдяки потужному всмоктуванню 2100 Па та високоякісному безщітковому двигуну ви зможете досягти ретельного очищення від пилу та сміття в найкоротші терміни. Це в поєднанні з акумулятором на 3200 мАг спрощує ваше життя.
Оснащений датчиками запобігання зіткненням, запобігання падінню та іншими високоточними датчиками
12 комплектів високоточних датчиків допомагають точно відображати оточення. Завдяки датчикам захисту від зіткнень і падінь пристрій забезпечує точну навігацію, долає перешкоди заввишки до 2 см, уникає падіння зі сходів і розумно відчуває навколишнє середовище.
Розумний резервуар для води з електронним керуванням
Він оснащений насосом з електронним керуванням, має 3 режими подачі води та механізм запобігання засміченню води. Вибирайте режими, виходячи з інтенсивності прибирання та типу підлоги, яку ви хочете очистити.

Розумний електронний бак для води
3 шестерні водопостачання
Насос з електронним керуванням
Інтелектуальне дозування води

Smart App і голосове керування
Підключіться до програми Mi Home, щоб досліджувати безліч опцій, як-от дистанційне керування, відображення в реальному часі, вторинне очищення, вирівнювання рівня пристрою, DND тощо. Він також розроблений для роботи з Google Assistant і Alexa, тому ви можете керувати цим за допомогою свого голос.
Очищення країв
Пристрій можна використовувати для ефективного очищення кутів. За допомогою опції «Вакуум по краях» у додатку Mi Home ви можете швидко нанести на карту свій будинок, що скоротить час на нанесення на 60%
Точкове прибирання – прибирає вибране місце
Очищення зони. Виберіть область у додатку Mi Home, і пристрій очистить вибрану зону
Планування
Встановіть час прибирання відповідно до ваших потреб
Сучасне професійне рішення для прибирання Mi Robot Vacuum-Mop P — це диво сучасності з неймовірними функціями, які полегшують ваше повсякденне життя, ніж раніше. Його оснащено такими функціями, як підмітання та прибирання 2-в-1, які без особливих зусиль виконують такі щоденні домашні справи, як підмітання, прибирання, підмітання та прибирання. Він оснащений лазерною навігаційною системою LDS, яка працює з оновленим алгоритмом SLAM для картографування в реальному часі, швидшого сканування та довшого діапазону сканування. Особливості Mi Robot Vacuum-Mop P: Робот оснащений професійним дизайном шляху для миття, спеціально створеним для Індії будинки. Він оснащений 12 наборами високоточних датчиків, які допомагають точно відобразити оточення. Він також оснащений датчиком запобігання зіткненням і падінню та долає перешкоди висотою до 2 см. Вакуумний робот має потужні можливості обробки даних і працює на базі процесора Cortex-A7 і графічного процесора Mali 400. Завдяки потужному всмоктуванню 2100 Па і розумному резервуару для води з електронним керуванням цей робот робить ваше життя дуже легким. Ви також можете підключитися до програми Mi Home щоб досліджувати безліч опцій, як-от дистанційне керування, відображення в реальному часі, планове прибирання, точкове прибирання тощо. Ви також можете об’єднати, розділити або назвати кімнату для прибирання. Динамічне планування шляху допомагає дотримуватися різних шляхів для різних режимів. Пристрій може автоматично підзаряджатися та відновлювати роботу, коли це буде потрібно. Ви також можете встановити віртуальні стіни або зони обмеження навколо об’єктів, щоб уникнути прибирання зон обмеженого доступу, таких як килими чи туалети. Вакуумний робот має потужні можливості обробки даних і оснащений процесором Cortex-A7 і графічним процесором Mali 400.
Технічні характеристики:

Назва: Mi Robot Vacuum-Mop P
Розміри: Ø 350 X 94,5 мм
Ємність акумулятора: 3200 мАг
Wi-Fi: 2,4 ГГц 802.11 b/g/n
Хронометраж: 60-130 хв
Вага: 3,6 кг



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.