FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
15 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Піддон із залишками товарів A-B повертає спеціальний товар Amazon Online

19 075,79 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
20 штуки
Страна
Германия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Amazon - Bestway - Gardena
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

СПЕЦІАЛЬНА ЦІНА ВІД 299 ЄВРО ЗА ПАЛЛЕТУ діє лише з 14.03.2022 по 20.03.2022 !!!

Тепер ми знову розгортаємо нашими пропозиціями до фіналу мисливців за поверненням! Ми хочемо, щоб кожен мав можливість отримати чудові змішані піддони.


Замовляйте прямо зараз через WhatsApp.

Ми пропонуємо вам унікальну спеціальну річ!

Є 20 європіддонів зі змішаними товарами А та Б

Наші піддони також можуть містити фірмові товари, такі як Ritzenhoff & Breker / Schott Zwiesel та інші бренди.

Також зверніть увагу на наш будівельний магазин / піддони своїми руками, які ми пропонуємо вам тут у розділі Remnants, до якого також входять товари від Villeroy & Boch - Gardena - Bestway та інших.

Товар повернувся, але не був у використанні. Це повернення через не впав, не пошкоджений товар. Йдеться також про складські повернення, які були лише на складі відвантаження та/або складі FBA і час зберігання яких було перевищено. Вони не обов'язково повертаються Amazon!

Палети можуть містити товари з наступних груп товарів:
Прикраси - домашнє господарство - іграшки - канцтовари - набір столу - хобі та майстерня (точний перелік неможливий, але піддони надзвичайно дешеві)

Ми чітко зазначаємо, що повернення не обов’язково надходить від клієнтів Amazon, також можуть бути товари, які зберігалися в Amazon і були повернуті через перевищення часу зберігання, логічно це також повернення Amazon зі складу відправлення Amazon !!! !! Палети складаються не тільки з повернень Amazon – це змішані піддони, що залишилися, як описано. Однак ціна цих піддонів явно неперевершена!

Шукаєте інші товари?

Наприклад, у нас є іграшкові піддони на відкритому повітрі зі змішаними дитячими електромобілями - продукт містить щонайменше 10 дитячих транспортних засобів на палеті всього за 999 євро за піддон. Дізнайтесь онлайн, скільки приблизно коштують дитячі електромобілі!

Зображення є прикладами однієї з наших палет, кожен піддон виглядає по-різному і упакований по-різному! Немає гарантії, що вказані елементи включені рівно 1 до 1. Зображення явно призначені як зразки зображень того, як виглядають піддони.

Також у нас є змішані піддони з наступних категорій: Побутова електротехніка - своїми руками / господарський магазин / сад - ігри та хобі!

Якщо ви зацікавлені, надішліть нам запит.

Товар знаходиться в Гамбурзі - товар знаходиться на нашому експедиторському складі з нашою експедиторською компанією, яка також займається транспортуванням за нас.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.