FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
18 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Переливна машина з болгаркою Aromatica X 1,2 л

4 893,62 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Klarstein
SKU:
4260509687454
EAN:
4260509687454
Останнє оновлення
3 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


Ароматика Х кавоварка скляна подрібнювач аромат + нержавіюча стальМммм, свіжозварена кава! З кавоваркою Klarstein Aromatica X з вбудованою м'ясорубкою в обробці з нержавіючої сталі – кожен може зварити ароматну каву нехитрим і індивідуальним способом.

Товар після повернення - має зламані ручки ємності з водою - він повністю справний.
Катологічна ціна: 1.069,99 злотих

Нова версія кави - кавоварка Klarstein Aromatica X перемелювала за один раз до 180 г зерен, забезпечуючи мелену каву повноцінним ароматом. 3 ступеня помелу, від дуже дрібного до грубого, дозволяє підібрати консистенцію меленої кави під свої побажання. Чим дрібніше він мелений, тим міцніше і ароматніше кава після заварювання. Щоб поглибити задоволення від вживання кави, інтенсивність аромату протягом одного процесу заварювання (до 12 чашок) можна оптимізувати за допомогою функції aroma +: подвійний час заварювання для досягнення максимального аромату. Завдяки вбудованому таймеру кавоварка Klarstein Aromatica X може включатися в точно запрограмований час - так вранці ви прокинетеся від запаху свіжозвареної кави, а коли повернетеся з роботи, ароматна кава дозволить вам зміцнитися.

Звичайно, кавоварка працює і на основі меленої кави. Всі налаштування легко виробляються на зручній для читання панелі управління зі світлодіодним дисплеєм. Однак компактна кавоварка з її простим, футуристичним дизайном має подальші переваги, які оптимізують насолоду кавою: варильна панель зберігає скляний глечик теплим протягом 40 хвилин, тому ви можете насолоджуватися цим ароматним напоєм довше. Знімний незнімний фільтр, покритий золотистим нальотом, не змінює смак кави, роблячи його ще більш вишуканим. Знімна ручка полегшує прибирання і усуває проблему капання. Фільтр з активованим вугіллям в ємності з водою покращує якість води і захищає від накипу. Добре помітна шкала дозволяє легко наповнити ємність водою в необхідній кількості. Нарешті, варто звернути увагу на болгарку, яка - в порівнянні з іншими пристроями в даному класі виробів - працює вкрай тихо, а в поєднанні з непомітним процесом заварювання перетворює приготування кави в приємне і розслаблююче заняття.

Нарешті, настав час смачної кави, приготованого зі свіжозмелених зерен з індивідуальним ступенем міцності - кавоварка Klarstein Aromatica X змусить серця кавоманів битися швидше.

Основна інформація:Повний аромат: Кавоварка з вбудованою подрібнювачем для заварювання свіжомеленої кави24-годинний таймер: Заварювання кави в хвилину - свіжозварена кава, коли ви прокидаєтеся і приходите з роботиІндивідуальне задоволення: 3 етапи помелу і функція арома+ з подвійним часом заварювання кави (за запитом)Просте очищення: Фільтр в знімній ручці для легкого спорожнення без капанняФільтри на вибір:      Можливість використання паперових фільтрів або включеного стаціонарного фільтра з золотим покриттямЧудова якість води: фільтр з активованим вугіллям забезпечує чисту воду і захищає від накопичення вапнякуПривабливий дизайн: корпус з нержавіючої сталі в гладкому, футуристичному стилі

Властивості:

шкала рівня води з видимим поділом на кількість чашок (градуйований сорт)
Просте управління зі зручними для читання кнопками і синім дисплеєм з підсвічуванням
регулювання кількості чашок (2, 4, 6, 8, 10 і 12) для підбору кількості меленої кави (тільки в режимі помелу)
Подрібнювач на 180 г кавових зерен
Фільтр із золотим покриттям: нейтральний до смаку постійний фільтр для оптимізації смакових якостей
Вбудований фільтр з активованим вугіллям в резервуарі для води для пом'якшення води
можна використовувати з попередньо меленою кавою
Функція утримання тепла до 40 хвилин після закінчення процесу заварювання
захист від капання після зняття кавника,
Знімний бак для води
живлення: 220 - 240 В ~ 50/60 Гц

Об'єм поставки:
1 x кавоварка
1 х скляний глечик
заява

Розміри:Розміри: приблизно 22 x 42 x 27.5 см (ШхВхГ)Довжина мережевого кабелю: приблизно 100 смВага: приблизно 6 кг

Коробка може мати сліди зберігання. Перевіряємо кожен товар перед відправкою.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.