FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
24 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Oriflame Парфумерія Крем для тіла Giordani Gold Essenza

127,22 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
20 штуки
Наявна кількість
50 штуки
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
1 місяць тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Розкішний зволожуючий крем для тіла ароматизований світлим, квітковим і деревним ароматом Giordani Gold Essenza. Висока концентрація аромату. Він прекрасно гармонує з парфумерією.

Giordani Gold Essenza - розкішний парфумований крем для тіла, який забезпечує інтенсивне зволоження і залишає шкіру шовковистою м'якою. Його світиться, квітково-деревний аромат з високою концентрацією ідеально гармонує з парфумерією, надаючи вашому тілу тонкий і елегантний аромат. Крем відмінно зволожує шкіру, забезпечуючи її гладкість і еластичність.

Giordani Gold Essenza - ідеальний вибір для любителів розкоші і елегантності. Він містить високоякісні інгредієнти, які живлять і регенерують шкіру, надаючи їй здоровий і сяючий вигляд. Дозвольте собі хвилинку релаксації та пориньте в ароматичне задоволення, яке може запропонувати Giordani Gold Essenza.

Крем для тіла Giordani Gold Essenza - це не тільки засіб по догляду, але і унікальне доповнення до вашої парфумерної колекції. Забезпечте шкірі зволоження і красивий аромат, який зберігається протягом дня. Закрийте очі і відчуйте, як тонкі квіткові і деревні нотки огортають ваше тіло, додаючи елегантності і унікальності.

Пропонований крем для тіла Giordani Gold Essenza - продукт класу люкс, який ідеально підійде людям, які шукають якісну косметику. Замовте його сьогодні і насолоджуйтеся прекрасним ароматом і зволоженою шкірою.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.