FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
22 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Outsunny складний садовий крісло-гойдалка бежевого кольору

1 535,74 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
8 штуки
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
holm7283
EAN:
=VLOOKUP(A500,Munka1!D:E,2,FALSE)
Останнє оновлення
4 дні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Розкладне садове крісло-гойдалка outsuny, шезлонг на відкритому повітрі з дихаючим сітчастим матеріалом, сидіння нульової гравітації з подушкою для голови, піддон для напоїв, чорного кольору.

КОМФОРТ НУЛЬОВОЇ ГРАВІТАЦІЇ: Садові крісла-гойдалки з регульованими спинками можна зафіксувати в будь-якому бажаному положенні спокою за допомогою бічної кнопки. Поверніть нижню частину ніг вгору і насолоджуйтеся заспокійливим погойдуючим рухом. Він повністю адаптується до вашого тіла і створює відчуття невагомості.

МІЦНА КОНСТРУКЦІЯ: Виготовлений із сталевого каркаса з порошковим покриттям, стійкий до корозії, тим самим забезпечуючи тривале використання, довговічність та міцність. Садове крісло-гойдалка може витримати до 120 кг рівномірно розподіленої ваги.

МІЦНИЙ МАТЕРІАЛ: Виготовлений з міцного, анти-ультрафіолетового та водонепроникного текстильного матеріалу, який протистоїть стиранню та розриву. Система подвійних пружин створює відкрите крісло-гойдалку, яке миттєво адаптується до розмірів тіла. Знімна м'яка подушка для голови забезпечує додаткову зручну підтримку.

СКЛАДНА КОНСТРУКЦІЯ: Легкий і складний, що полегшує транспортування та компактний, коли він не використовується. Ідеально підходить як для відпочинку в приміщенні, так і на відкритому повітрі, це крісло-гойдалка можна використовувати як спальне крісло або ліжко не тільки в кемпінгу, риболовлі у дворі та біля басейну, але й вдома, в офісі, лікарні чи навіть салоні краси. Лоток для напоїв можна використовувати для зберігання напоїв, журналів, телефонів / планшетів або інших дрібних предметів. 

РОЗМІРИ:

120 см x 67 см x 102 см (прямостояче)
133 см x 67 см x 95 см (повністю розширено)
110 x 66 x 15 см (в складеному вигляді)
Амплітуда розгойдування: 10°-35°.
Збірка не потрібна!
Виробник: Outsunny Номер моделі: 84A-080BK
Ваги продукту: 10 кілограмів

Особливості:

Легкий
Складний, зручний
Він виготовлений з міцного текстильного матеріалу та має знімну м'яку подушку для голови для ще більшого комфорту під час відпочинку.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.