FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

Вас часто турбує сонце, що світить у ваші очі, і світло інших транспортних засобів під час руху? Вдень тент тільки погіршує ситуацію, а з сонцезахисними окулярами ви не можете бачити вночі? Тоді саме час придбати ці окуляри зі спеціальним покриттям! 
Вам більше не доведеться мружитися після настання темряви через світло, що загоряється... Спеціальна жовта лінза нічних окулярів захищає вас від яскравих вогнів, тому вони більше не загрожують безпечному водінню, тому, наприклад, ви можете безпечно подорожувати з родиною. 
Для водіїв спеціальні окуляри означають абсолютно нову якість зору при поганій видимості. Ті, хто носить такі лінзи, бачать набагато чіткіше і чіткіше при слабкому освітленні, а також інтенсивніше сприймають контрасти і кольори, вони можуть бути дуже корисні під час дощу, снігу, туману, сутінків, сутінків, головне, щоб вони добре функціонували як сонцезахисні окуляри!

Легкі, міцні сонцезахисні окуляри зі 100% захистом від ультрафіолету також рекомендуються людям з чутливими очима. Він зменшує відблиски, а його лінзи мають оптичну якість. Для їзди в тумані, дощі, ночі, сутінках і поганих погодних умовах стильний і модний одяг! Безпечний зір в будь-яких умовах, особливо для водіїв і велосипедистів! Він ідеально підходить для занять спортом, відпочинку, але взимку прекрасно підходить і в горах! Універсальний розмір , UNISEX – як для жінок, так і для чоловіків.

За допомогою особливого відтінку він тьмяніє блиск і підсилює його,
загострює дорожні умови. 
Окуляри можна використовувати в тумані, дощі, їзді вночі в поганих дорожніх умовах.
Його можна використовувати не тільки для водіння, але і для занять спортом.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.