FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
24 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

H-ОЧИЩувач 300
Гувер розробив очищувач повітря H-PURIFIER 30, щоб забезпечити чудове та інтелектуальне очищення. Всього за 9 хвилин він може очистити повітря з CADR* (м3/год) 290.
СЕНЗОР CO ТА ПОПЕРЕДЖЕННЯ
Коли рівень CO в повітрі стає потенційно шкідливим, H-PURIFIER 300 оснащений спеціалізованим датчиком для постійного контролю присутності окису вуглецю.
ЗАПРИВЛЯЄ ПИЛОК І ГАЛЬМУЄ ЇЇ
Фільтр HEPA 13 пригнічує пилок після вловлювання, роблячи його нешкідливим і дозволяючи людям, які страждають на алергію, повністю безпечно очищати фільтр.
МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ ПОВІТРЯ
За допомогою програми hOn ви завжди можете перевірити рівень PM 10, PM 2,5 і газу (ЛОС) у повітрі у вашому домі та стежити за станом обслуговування фільтра.
РЕЖИМ СНУ
Встановивши режим сну, ви можете розпочати безшумне, але глибоке очищення повітря до 8 разів за ніч, завжди маючи свіже повітря, коли ви прокидаєтеся.
СВІТЛОДІОДНИЙ ДИСПЛЕЙ
Через світлодіодний дисплей ви можете перевірити стан вашого домашнього повітря, завдяки 4 різним кольорам, які вказують на стан якості повітря: зелений вказує на відмінну якість, жовтий – задовільну, помаранчевий – погану та червоний – на дуже низьку якість.
РОЗДРОБНА ЦІНА: 329 євро

ТІЛЬКИ НОВИЙ ТОВАР



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.