FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
25 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Обробна дошка 42×33×2,5 см з канавкою для соку, антисептична дерев'яна дошка для

316,20 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
100 штуки
Наявна кількість
100 штуки
Страна
Германия
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Про цей пункт

Високоякісна деревина: натуральна екологічно чиста деревина акації має високу щільність, однорідну структуру та високу міцність; деревина має натуральну текстуру шоколадного кольору і елегантна; має гарні антисептичні та антибактеріальні властивості. Переривання не генерується.
Велика робоча поверхня: на обробній дошці достатньо місця для нарізання м’яса, овочів та риби. Велика поверхня для приготування також може використовуватися як дошка для сервірування, дошка для сніданку та дошка для закусок.
Обробна дошка 42×33×2,5 см з канавкою для соку, антисептична дерев'яна обробна дошка для кухні, антибактеріальна дерев'яна обробна дошка, кухонна дошка з дерева акації
Стан: Новий товар.
Кількість штук на піддоні: 100 штук
Ціна за одиницю: 7,50 євро

Багатофункціональна дерев'яна обробна дошка: з канавкою для соку для уловлювання зайвого соку, щоб підтримувати стіл в чистоті; його можна використовувати з обох сторін для розширення корисної площі. Збоку є дві увігнуті ручки для легкого переміщення обробної дошки під час завантаження.
Легко чистити: завдяки антибактеріальному дереву, гладкій поверхні та елегантному дизайну ви можете досягти ідеального ефекту очищення всього за кілька секунд.
Захистіть свої ножі: на відміну від обробних дощок зі скла, каменю чи інших твердих матеріалів, дерево захищає ваші ножі. Завдяки цьому ножі залишаються гострими та довше готовими до використання.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.