MAY SALE
-30%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

НОВЕ Торговий онлайн-склад Amazon повертає залишки спеціальних товарів НОВЕ

с 21 403,87 ₴ /штука ціна Еккн. Чан
599,00 ₴ с 1 до 1 штуки
549,00 ₴ с 2 до 3 штуки
529,00 ₴ с 3 до 5 штуки
519,00 ₴ с 5 до 9 штуки
499,00 ₴ с 10 до 15 штуки

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
66 штуки
Страна
Германия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Amazon
SKU:
15995595
EAN:
4260762836378
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

НОВИНКА Amazon онлайн повертає залишки на складі спеціальні предмети піддони Товари для дому та прикраси НОВИНКА




Спеціальна пропозиція у вересні місяці


НА ПРОДАЖ - ДЛЯ ЦИХ ТОВАРІВ НЕМАЄ ОБМЕЖЕНЬ НА ПРОДАЖ



У цій пропозиції ми пропонуємо вам великі запаси змішаних піддонів. Скористайтеся шансом і станьте професійним фахівцем з виготовлення піддонів!




Звичайно, ця пропозиція також дуже хороша для OLD HASEN, тому що з цими унікальними піддонами ви зможете збільшити продажі.



Супер змішані піддони з категорій домогосподарство – декорація – сезонні продукти



Це повернення Amazon - залишки запасів - спеціальні товари - онлайн-торгівля спеціальними товарами - надлишки запасів. Звідки ці предмети? Або від повернень Amazon, на які припадає більшість, а також від надмірних запасів, наприклад, якщо компанія просто прорахувалася та купила занадто багато певних товарів.



Це ваш шанс зробити запаси прямо зараз для початку сезону осінніх/різдвяних покупок. Той, хто тривалий час працював у роздрібній торгівлі, знає, що у важкі часи завжди багато вкладається в дім і в дітей. Люди хочуть, щоб вдома було затишно і добре. Наші піддони барвисто змішані з чудовими предметами з категорій домашнього вжитку та/або декору, тому вони абсолютно підходять для поточної ситуації/часу. В основному включені товари з розпродажними цінами не вище 10-30 євро, що точно відображає поточний дух часу. Як правило, це переважно товари категорії А на наших змішаних піддонах, але завжди може бути так, що сюди можна включити невелику частину товарів групи В. Зверніть увагу, що наші фотографії є прикладами піддонів, які ми вже продали, оскільки ми отримуємо нові товари майже щодня, не всі піддони завжди фотографуються.



На жаль, збір зараз неможливий через матеріально-технічні та кадрові причини. Щоб заощадити кошти, щоб ми могли пропонувати вам дуже дешеві товари, ми завжди зберігаємо наші піддони безпосередньо в нашій експедиторській компанії на багатоярусному складі, який також відправляє піддони безпосередньо до вас. Це дозволяє нам заощадити витрати на персонал і передати цінову перевагу безпосередньо вам.



Як зазначено в пропозиції, доставка в межах Німеччини становить лише 69 євро за піддон.Ми також можемо відправляти в інші країни Європи за запитом.


Почніть зараз, ця акція діє лише до закінчення наявності!



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.