MAY SALE
-30%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

Смартфон Nokia N8 (12 МП Carl-Zeiss камера, ксеноновий спалах, HDMI-порт, пінч-зум, карти Ovi) різні кольори
Nokia N8 дозволяє легко залишатися на Facebook і Twitter: адресна книга відображається стан всіх друзів. Них тільки один, а цілих три головних екрани, які можна налаштувати індивідуально, наприклад, з міні-програми (Віджети) не стоять. Одним рухом пальця можна перемикатися від одного до наступного головному екрані.З Nokia N8 можна записувати відео в HD-якості, редагувати, музику, зображення, текст і Переходи, а потім вставити безпосередньо в Інтернеті. З великою 12-мегапіксельною матрицею і оптикою Carl Zeiss знімайте видатні фотографії. Ксеноновий спалах дозволяє навіть при несприятливих світлових умовах якість запису.Nokia N8 має HDMI роз'єм, що дозволяє переглядати фотографії, відео і музику на сумісних телевізорах, зовнішні монітори, проектори і домашню стереосистему. І це в дивовижних цифрових HD-роздільною здатністю 1280 x 720 пікселів (720p) відео. Крім того, Nokia N8 підтримує Dolby Digital Plus. Таким чином, ви можете насолоджуватися відео на домашній кінотеатр у форматі Dolby Surround.З Nokia N8 ви завжди будете знати, куди йти. Просто введіть свою мету, і Ovi Maps приведе вас з підтриманих мов покрокові інструкції туди - пішки або на автомобілі в більш ніж 70 країнах. Також безкоштовно: Глобальної карти, путівники Lonely Planet і Michelin, інформація про поточну погоду та події поблизу.Додаткові програми для вашої Nokia N8 пропонують ще більше веселощів і ще більше можливостей, щоб бути творчим. У магазині Ovi ви знайдете тисячі додатків, Ігор і відео для Скачування. Можливості нескінченні.Nokia N8 забезпечує інтуїтивно зрозумілий доступ до всіх ваші улюблені альбоми - в тому числі. Відображення Обкладинки альбому. Насолоджуйтеся своєю музичною колекцією в дорозі - до 50 годин.

"пристроїв power on/off і на LCD функціональність перевірена. Прилади будуть включені. Акумулятор і кришка поставляються.
Power on/off перевірено означає, що пристрої повинні бути випробувані таким чином, що їх можна Включити. Крім того, ЖК буде перевірена.
Дана пропозиція призначено винятково для комерційних посередників.
Трейдер з або без торгової ліцензії.
Військової кілька пристроїв не Приватна особа Купує.
Ніякої гарантії на акумулятори, так як це не нове обладнання.
Продаж здійснюється як спеціальні предмети явно без гарантії або викупу.
Дана пропозиція призначено винятково для комерційних посередників. Продаж здійснюється як спеціальні предмети явно без гарантії або викупу.
Продаж при виключенні Будь-якої гарантії не зменшення, зміну або повернення.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.