FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
25 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

Nokia 6230 мобільний телефон графіт
Мультимедія. Nokia 6230 мобільний телефон має вбудовану цифрову камеру для відео - і VGA-фото зйомка. Фотографії та відеокліпи можна надсилати в мультимедійних повідомленнях або по електронній пошті безпосередньо з мобільного телефону. Завдяки XHTML-браузер Інтернет-фільми у високій якості на великий кольоровий дисплей (65536 кольорів) представляти. Ефективно. Nokia 6230-це ефективний партнер для вашого ділового спілкування. HSCSD і GPRS (навіть EDGE) дозволяє швидко передає дані і зручний мобільний доступ до електронної пошти і Інтернет-контент. Завдяки вбудованому 32-Мб-MMC - карта пам'яті (Multimedia Memory Card) можна керувати, наприклад, нотатки, повідомлення електронної пошти та MMS-повідомлень з комфортом.
Професійно.

Nokia 6230 мобільний телефон входить в його практичних можливостей і великого контакту і призначення управління в тому, що ваш професійний та приватний побут організовано все професійно. Ви можете навести до прикладу Конференц-зв'язок " з участю до п'яти осіб і одночасно робити нотатки - Nokia 6230 освоїли багатозадачність. Якщо ви знаходитесь у важливій розмові, повідомити поточні доступність функцій Kontaktver - характерних відносин ваших абонентів, коли вони знову доступний по телефону.

"пристроїв power on/off і на LCD функціональність перевірена. Прилади будуть включені. Акумулятор і кришка поставляються.
Якщо товару є старі B-Ware." Power on/off перевірено означає, що пристрої повинні бути випробувані таким чином, що їх можна Включити. Крім того, ЖК буде перевірена.
На акумулятори є гарантія немає функції.
Випливає з моделі не Повну кількість в наявності кількість штук випуск продукції за закривати з іншими Подані рівній цінової категорії або Більш високого цінового діапазону буде досягнута.
Дана пропозиція призначено винятково для комерційних посередників. Продаж здійснюється як спеціальні предмети явно без гарантії або викупу.
Продаж при виключенні Будь-якої гарантії не зменшення, зміну або повернення.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.