FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
18 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Нічник Xiaomi Mi Motion Activated Night Light 2 (Bluetooth) EU BHR5278GL

369,09 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Словакия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Xiaomi
SKU:
35131
EAN:
6934177751325
Останнє оновлення
2 тижні тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Mi Motion-Activated Night Light 2 - Bluetooth
Розумна лампа 3-в-1 для освітлення, виявлення руху та виявлення світла

Активація руху: активація руху великого діапазону, світло вмикається, як тільки ви входите в затемнений простір
Обертання на 360°: магнітна конструкція для гнучкого регулювання кута
Низьке енергоспоживання: 17 місяців роботи від батареї при використанні лише як датчика
Виявлення руху: виявлення руху людини/тварин
Виявлення світла: визначення умов навколишнього освітлення
Інтелектуальне з’єднання: підключайтеся до ряду інтелектуальних пристроїв через шлюз Bluetooth

Розумне налаштування освітлення за допомогою програми Налаштуйте ідеальне нічне освітлення
Нічне освітлення Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) може виявляти рухи людини в темряві. Після виявлення вмикається світло. Оновлення пристрою було зроблено з думкою про вас. Знайдіть ідеальне освітлення для вашого середовища, яскравість і час освітлення можна налаштувати в додатку Mi Home/Xiaomi Home.
*Щоб виконати налаштування або оновити мікропрограму в додатку, спершу ввімкніть функцію Bluetooth на своєму телефоні, а потім перемістіть своє тіло в межах діапазону індукції нічника або натисніть перемикач Bluetooth в будь-який бік.*Звіт про перевірку яскравості нічного освітлення №: WTF20F02004812N.
Функції незалежного датчика* Використовуйте всі переваги інтелектуальних підключень
Зручний і цікавий нічник Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) можна використовувати як датчик руху* та датчик світла*. Використовуючи шлюз Bluetooth, пристрій можна налаштувати на підключення до різних пристроїв у різний час.
*Функції датчика можна ввімкнути лише за підключення через шлюз Bluetooth. Будь ласка, переконайтеся, що ваш обліковий запис містить пристрої з підтримкою шлюзу Bluetooth.*Датчик світла можна використовувати для визначення двох форм навколишнього освітлення: яскравого або темного. Конкретні дані не відображаються.*Додаток Mi Home/Xiaomi Home містить десять різних умов звіту, коли пристрій використовується як датчик руху та освітленості. Включно з рухом тіла людини, станом навколишнього освітлення яскраво/темно, статусом навколишнього освітлення яскраво /темрява та рух людини, без руху тіла людини протягом X хвилин.
Коли ви приходите додому з роботи о 19:00, нічник у вашому під’їзді виявляє темне навколишнє освітлення та рух і автоматично вмикає Mi Smart LED Ceiling Light і Mi Air Purifier
Коли ви прокидаєтеся між північчю та 7:00, нічник у вашій спальні виявляє рух і автоматично вмикає Mi Smart LED Ceiling Light із низькою яскравістю
Конструкція магнітного кріплення Поворот на 360° для ще більш доступних сценаріїв освітлення
Нічник може вільно стояти на плоских поверхнях, таких як тумбочки. Для кріплення можна використовувати клейку наклейку* на основі. Увімкніть високу яскравість у шафах для одягу та під’їздах для чіткого освітлення без необхідності вмикати світло від мережі. Зменшіть яскравість на сходах і в спальнях, щоб отримати м’яке освітлення, яке не заважає світлу. Зніміть нічник з основи, щоб використовувати його окремо.
*Не використовуйте повторно клейку наклейку з цього продукту, оскільки це може пошкодити поверхні. Перед приєднанням переконайтеся, що виріб розміщено правильно.
Лише три батареї типу АА365 днів автономної роботи при найнижчому налаштуванні яскравості*
180 днів роботи від батареї при найвищому налаштуванні яскравості*. Ви також можете вимкнути функцію нічника через додаток Mi Home/Xiaomi Home. Довготривале безпроблемне використання з 17 місяцями автономної роботи при використанні лише як датчика.*
*Час роботи батареї, коли використовується функція освітлення, розраховується на основі ввімкнення світла 15 разів на день, кожне на 15 секунд. *Батарейки типу АА не входять до комплекту виробу. *Час роботи батареї, коли пристрій використовується лише як датчик і функція освітлення не використовується, розраховується на основі 80 виявлень руху та 20 виявлень світла на день, а також 24 x 6 = 144 регулярних звітів на день.* наведені вище дані розраховані на основі батареї типу АА номінальною ємністю 1500 мАг.
Широка зона виявлення 120° Відстань до датчика 6 м
Нічне освітлення Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) має налаштовану лінзу Френеля, здатну виявляти найчутливіші рухи людини. Пристрій має надширокий горизонтальний діапазон датчика 120°, здатний виявляти рух на відстані 6 м* перед світлом і 2,5 м* з боків.
*Звіт про випробування датчика нічного освітлення №: WTF20F02004812N.
Відсутність видимого мерехтіння*, відсутність шкідливого синього світла*Джерело світла науково сконфігуровано для покращеного захисту очей
Має тепле ніжне жовте світло 2800K* без видимого мерехтіння чи шкідливого синього світла, тому ви можете вставати вночі, нікому не заважаючи.
* Відсутність видимого мерехтіння, відсутність шкідливого синього світла, номер звіту про випробування 2800K: WTF20F02004812N.
монтаж
Для точного виявлення рекомендується повернути світло вниз, якщо підставу встановлено на висоті понад 1,9 м над підлогою. З цієї ж причини рекомендується дивитися світло вгору, якщо підстава встановлена на висоті нижче 0,5 м від підлоги. Для різної висоти монтажу кут потрібно регулювати



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.