FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
25 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Світлодіодна лампа Neewer Camera для професійних фотографів

514,51 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Рекомендована роздрібна ціна: 1 029,01 ₴


Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
5 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Sony - Panasonic
SKU:
Holm5560
Останнє оновлення
3 дні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


Опис продукту: 
Neewer LED Light Kit - це високоякісний освітлювальний прилад, розроблений спеціально для камер і відеокамер. Цей набір світла має багато функцій і переваг, які допоможуть вам створити ідеальні умови освітлення для фото- або відеозйомки.

Ключові особливості:

Час автономної роботи: Комплект світлодіодного освітлення Neewer пропонує до 80 хвилин роботи на одному заряді або заміні батареї.

Розміри виробу: Розміри легкого комплекту: 41,2 см в довжину, 17 см в ширину і 8 см у висоту.

Сумісність: Комплект світлодіодних ламп Neewer сумісний з п'ятьма різними типами акумуляторів: Panasonic CGR-D16S, Sony NP-FH70, NP-FM55H, NP-F550 і AA.

Індикація ємності акумулятора: Ви можете легко перевірити заряд акумулятора, натиснувши кнопку тестування. 4 світлодіодні індикатори вказують на те, що батарея повна, а 1 світлодіодний індикатор вказує на низький рівень потужності.

Фільтри: У комплект входять два фільтри: білий фільтр, який знімає світло (ефект розсіяння), і ще один фільтр для зниження колірної температури до 3200K.

Затемнення: яскравість можна легко регулювати за допомогою поворотного перемикача, який дозволяє вмикати та вимикати його, а також регулювати яскравість.

Гарячий дизайн взуття: Набір світильників має гарячий дизайн взуття, який дозволяє знімати відеокамеру або відеокамеру. Він сумісний з різними дзеркальними камерами, відеокамерами та штативами, які мають гаряче підключення башмака або різьблення 1/4".

Розсіювання тепла: Завдяки хорошій системі розсіювання тепла пристрій працює прохолодно та використовує світлодіодні лампи з тривалим терміном служби, які можуть забезпечити термін служби до 50000 годин.

Живлення: Комплект світлодіодних ламп Neewer живиться від 6 батарейок типу АА (батареї не входять до комплекту). Крім того, можна використовувати певні елементи живлення серії Sony NP (NP-F550, NP-FM55H, NP-FH60) або акумулятор Panasonic CGR-D16S із адаптером акумулятора, що входить до комплекту.

Набір світлодіодних ламп Neewer легкий і міцний і розроблений, щоб брати його з собою куди завгодно. Швидкі та прості налаштування дозволяють ніколи не пропустити ідеальний знімок.

NEEWER – це світовий бренд фото-, відеографічного та музичного обладнання. Компанія прагне надавати продукцію преміальної якості, перевірену професійними фотографами, відеооператорами та меломанами по всьому світу.

Комплектація:

1 х помаранчевий фільтр
1 x світлодіодна лампа Neewer Camera
Інструкція для 1 шт

При покупці зверніть увагу:
Виріб не містить акумулятора.
Можна використовувати з 5 батарейками 2 типу АА, батареї в комплект не входять! 

Крім акумулятора виробу, його можна використовувати з акумулятором.
Акумулятори, сумісні з цим продуктом:

NP-F550
Ф750
Ф970



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.