FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
22 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Навушники TRACER Stillo ANC BT TRASLU46652

870,69 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
200 штуки
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
ROS000796
EAN:
5903886020825
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Tracer Stilo — це бездротові навушники-вкладні, які пропонують бездротовий комфорт, який ви можете оцінити в будь-якій ситуації. Незалежно від того, чи перебуваєте ви серед захоплюючого ігрового процесу улюбленої комп’ютерної гри чи під час важкого кардіо-тренування, навушники Tracer дозволять вам насолоджуватися улюбленою музикою без збентеження. Крім того, завдяки батареї високої ємності вам не доведеться відраховувати до наступного заряду.

• Активне шумозаглушення
• Технологія Bluetooth 5.0
• 40-мм драйвери
• Довготривалий акумулятор
• Підтримка профілів Bluetooth
• Вбудований мікрофон
• Навушники з приємного на дотик матеріалу

Тиша, коли це потрібно
Завдяки системі ANC, яка мінімізує небажаний шум, ви швидко ізолюєте себе від навколишнього шуму. Навушники Tracer зменшують фоновий шум, навіть коли ви не слухаєте музику.

Зручне управління
Бездротові навушники Tracer Stillo оснащені технологією Bluetooth 5.0, завдяки якій вони працюють зі смартфонами і планшетами в радіусі 10 метрів.

Необмежена музика
Навушники Tracer Stillo мають потужний акумулятор ємністю 300 мАг, який дає вам до 15 годин безперервного відтворення улюбленої музики або телефонних дзвінків. У режимі очікування навушники можуть працювати до 180 годин, тому вам не доведеться їх заряджати.

Революційне звучання
Насолоджуйтесь чистим і потужним звуком. Великі та ефективні динаміки діаметром 40 мм, вбудовані в навушники, забезпечують точне відтворення звуку.

Захоплюючий геймплей
Бездротові навушники Tracer також є чудовим варіантом для любителів ігор. Вони працюють з усіма консолями, які підтримують технологію Bluetooth, тому ви можете насолоджуватися грою, не заважаючи навколишнім шумом. Вбудований мікрофон дозволяє підтримувати зв’язок з іншими членами вашої команди під час онлайн-ігри. Крім того, використання універсального міні-роз'єму 3,5 мм дозволяє легко підключатися до більшості пристроїв.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.