WEEKEND SALE
-25%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

НАТУРАЛЬНИЙ СКРАБ ДЛЯ ОСОБИ ПРОТИЗАПАЛЬНИЙ

125,43 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 партії
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Россия
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
SCR(4)-SIB
Останнє оновлення
1 рік тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

НАТУРАЛЬНИЙ СКРАБ ДЛЯ ОСОБИ ПРОТИЗАПАЛЬНИЙ
Для проблемної шкіри

Доглянуте обличчя і гладка шкіра - ознаки молодості і здоров'я. Клітини шкіри постійно оновлюються, але через вікових змін і шкідливого впливу навколишнього середовища, старі відмерлі клітини перестають вчасно оновлюватися. Через це шкіра становитися тьмяною, сухий, нерівній, з'являються дрібні зморшки. Щоб прибрати віджилі клітини і оновити шкіру, застосовують натуральний скраб для обличчя. Він дбайливо очищає дерму не тільки від омертвілого шару епідермісу, а й від залишків косметики, пилу, жиру, які скупчилися в порах шкіри і заважають кисню, вологи і корисним елементам дістатися до більш глибоких шарів шкіри.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Hippophae Rhamnoides oil, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Cetearil alcohol, Glyceryl stearate citrate, Glicerin, Panthenol, Chamomilla recutita essential oil, Pinus silvestris essential oil, Salvia officinalis essential oil, Xantan gum, Tocopheryl Acetate, Magnolia Officinalis Bark extract,Matricaria chamomilla extract, Rosa cinnamomea extract, Menhta piperita extract, Salvia officinalis extract.

Натуральний скраб для обличчя «Протизапальний» розроблений спеціально для проблемної шкіри. Завдяки активним інгредієнтам сприяє глибокому очищенню пір, усунення висипань на шкірі, а також нормалізує роботу сальних залоз. При регулярному використанні розгладжуються глибокі зморшки, підвищується пружність шкіри і вирівнюється колір обличчя.
Шкаралупа абрикоса в подрібненому вигляді сприяє глибокому очищенню пір, покращує кровообіг, тим самим стимулює засвоєння корисних речовин. Масло обліпихи прекрасно знімає запалення і подразнення, володіє пом'якшуючими, живильними, омолоджують, тонізуючими, зволожуючими, лікувальними і захисними властивостями. Також воно чудово усуває сухість і лущення шкірних покривів, сприяє підвищенню тонусу, еластичності і пружності шкіри. Масло ши заспокоює шкіру, впливаючи на запалені ділянки, усуває свербіж шкіри і роздратування. Ефірна олія ромашки ідеально підходить для догляду за чутливою шкірою, допомагаючи в боротьбі з акне і захищаючи пори від забруднень. Ефірна олія сосни знімає роздратування, зменшує набряки на обличчі. Ефірна олія шавлії нормалізує секрецію сальних залоз і бореться з бактеріями на поверхні шкіри. Вітамін Е запобігає старінню шкіри, підвищує її пружність, нормалізує ліпідний баланс. Екстракти магнолії і ромашки мають сильну бактерицидну, протизапальну та заспокійливу дію. Екстракти шипшини і м'яти містять мікроелементи, які покращують клітинний обмін, допомагаючи відмінно утримувати вологу в клітинах шкіри.

Спосіб застосування:
Нанести на зволожену шкіру обличчя, помасажувати легкими круговими рухами, ретельно змити водою. Використовувати не частіше 1-2 разів на тиждень. Не рекомендується використовувати при наявності пошкоджень на шкірі, уникати області навколо очей. Використовувати тільки для зовнішнього застосування.

УПАКОВКА: 50 ± 5 мл

Термін придатності: 1 рік, після розтину 3 місяці.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.