FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
24 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

НАТУРАЛЬНИЙ ЛИЦЕВИЙ СКРУБ GENTE PEELING

118,41 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 партії
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Россия
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
SCR(2)-SIB
Останнє оновлення
8 місяців тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

НАТУРАЛЬНИЙ ЛИЦЕВИЙ СКРУБ GENTE PEELING
Для сухої і нормальної шкіри

Доглянуте обличчя і гладка шкіра - ознаки молодості та здоров'я. Клітини шкіри постійно оновлюються, але внаслідок вікових змін і шкідливого впливу навколишнього середовища старі мертві клітини перестають оновлюватися в часі. Ця шкіра становить тупий, сухий, нерівний, з'являються дрібні зморшки. Для видалення застарілих клітин і освіження шкіри використовуйте природний скраб для обличчя. Він обережно очищає дерму не тільки від мертвого шару епідермісу, але і від залишків косметики, пилу, жиру, які накопичилися в порах шкіри, і запобігають потраплянню кисню, вологи і корисних елементів до глибоких шарів шкіра.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) oil, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, , Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Cetearil alcohol, Glyceryl stearate citrate, Glicerin, Wheat protein, Citrus aurantium essential oil, Jasminum grandiflorum essential oil, Aniba rosaeodora essential oil, Patchouli essential oil, Xantan gum, Tocopheryl Acetate, Magnolia Officinalis Bark extract, Cucumis sativus extract, Arctium lappa extract, Juglans regia extract, Urtica dioica extract, Kojic Acid, Malic Acid.

М'який скраб для сухої і нормальної шкіри глибоко живить і зволожує ніжну шкіру. Тонка абразивна основа абрикосової кістки відновлює еластичність, обережно відшаровує мертві частинки шкіри дерми. Комплекс натуральних інгредієнтів допомагає вирівняти колір обличчя, омолоджує і живить корисними елементами. Лікування підходить для чутливої ​​і сухої шкіри.
Активні інгредієнти:
Абрикосова оболонка в подрібненому вигляді сприяє глибокому очищенню пір, покращує кровообіг, стимулюючи тим самим поглинання поживних речовин. Масло ши запускає синтез колагену, пом'якшує і захищає шкіру від навколишнього середовища. Білок пшениці згладжує мікрорельєф обличчя, бореться з провисанням і зморшками, відновлює водний баланс шкіри. Ефірне масло апельсина відновлює гладкість шкіри, знімає напругу м'язів, відбілює і стимулює кровообіг. Ефірне масло жасмину звільняє шкіру від висихання і лущення, вирівнює колір обличчя, лікує незначні травми і тріщини. Ефірне масло палісандра має бактерицидну дію, ефективно знімає алергічні реакції, почервоніння і подразнення. Стимулює захисні функції шкіри. Ефірне масло пачулі забезпечує глибоке зволоження дерми, усуває лущення, відновлює сяйво і гладку шкіру. Вітамін Е запобігає старінню шкіри, підвищує її еластичність, нормалізує ліпідний баланс. Екстракти огірка і лопуха зберігають вологу, відбілюють і усувають дрібні зморшки на шкірі.

Спосіб застосування:
Нанести на зволожену шкіру, масажувати легкими круговими рухами, ретельно промити водою. Використовуйте не більше 1-2 разів на тиждень. Не рекомендується використовувати при пошкодженні шкіри, уникати ділянки навколо очей. Використовуйте тільки для зовнішнього використання.

УПАКОВКА: 50 ± 5 мл

Термін служби: 1 рік, після відкриття 3 місяці.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.