WEEKEND SALE
-25%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

НАТУРАЛЬНА МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ЗВОЛОЖУЮЧА

130,76 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 партії
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Россия
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
MSK(1)-SIB
Останнє оновлення
1 рік тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

НАТУРАЛЬНА МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ЗВОЛОЖУЮЧА

Косметичні маски для обличчя необхідні для повноцінного догляду за шкірою, так само як щоденний крем і засоби для очищення шкіри. Однак, багато хто нехтує масками, не усвідомлюючи, наскільки вони дієві і корисні. Використання маски для обличчя на регулярній основі допомагає тьмяною шкірі повернути здоровий блиск, усунути проблеми з шкірою, такі як прищі, вугри і пігментні плями, а також підтримувати здоров'я і красу шкіри протягом усього життя. Головне-підібрати продукт, відповідно до індивідуальних особливостей шкіри, дотримуватися час і кратність процедури і результат не змусить себе чекати.

INCI: Aqua, Rosa gallica L. water, Prunus armeniaca seed oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) oil, Persea Gratissima (Avocado) oil, Vitis vinifera oil, Glyceryl stearate citrate, Cetearil alcohol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) leaf gel, Glicerin, Citrus aurantium essential oil, Ylang-ylang essential oil, Rosa damascena essential oil, Sodium alginate, Magnolia Officinalis Bark extract, Aloe vera exctract, Mains domestica borkh extract, Vitis vinifera extract, Echinacea purpurea extract, Arctium lappa extract, Tocopheryl Acetate.

Маска для обличчя зволожуюча розроблена для сухої і чутливої шкіри. Завдяки активним інгредієнтам живить і зволожує шкіру, насичуючи її вітамінами. Виводить токсини, відлущує мертві клітини і покращує колір обличчя. Заспокоює і тонізує шкіру, глибоко зволожуючи її. В результаті Ваша шкіра надовго зволожена і випромінює свіжість.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
Нанесіть маску на попередньо очищену шкіру обличчя, шиї і зони декольте, уникаючи області навколо очей і губ. Залиште на 10-15 хвилин. Змийте теплою водою з використанням ватного диска. Використовуйте 1 - 2 рази на тиждень.

УПАКОВКА: 50 ± 5 мл

Термін придатності: 1 рік. Після розтину зберігати 3 місяці.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.