WEEKEND SALE
-25%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

НАТУРАЛЬНА МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ОМОЛОДЖУЮЧА

133,22 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 партії
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Россия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Mango
SKU:
MSK(4)-SIB
Останнє оновлення
1 рік тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

НАТУРАЛЬНА МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ОМОЛОДЖУЮЧА

Косметичні маски для обличчя необхідні для повноцінного догляду за шкірою, так само як щоденний крем і засоби для очищення шкіри. Однак, багато хто нехтує масками, не усвідомлюючи, наскільки вони дієві і корисні. Використання маски для обличчя на регулярній основі допомагає тьмяною шкірі повернути здоровий блиск, усунути проблеми з шкірою, такі як прищі, вугри і пігментні плями, а також підтримувати здоров'я і красу шкіри протягом усього життя. Головне-підібрати продукт, відповідно до індивідуальних особливостей шкіри, дотримуватися час і кратність процедури і результат не змусить себе чекати.

INCI: Aqua, Triticum vulgare (Wheat) Germ oil, Ricinus communis seed oil, Mangifera Indica (Mango) seed oil butter, Glyceryl stearate citrate, Bentonite Blue Clay, Cetearil alcohol, Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Rosa Canina Fruit oil, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) leaf gel, Sodium lactate, Wheat protein, Glicerin, Panthenol, Laminaria saccharina, Citrus aurantinum amara essential oil, Rosa damascena essential oil, Salvia officinalis essential oil, Sodium alginate, Xantan gum, Magnolia Officinalis Bark extract, Сеntaurea cyanus extract, Origanum vulgare extract, Calendula officinalis water, Betula pubescens extract, Glycyrrhiza glabra extract, Rosa cinnamomea extract, Tussilago farfara extract, Citrus limon extract, Tilia cordata extract, Daucus sativus extract, Tocopheryl Acetate, Sodium hyaluronate, Raspberry ketone.

Маска для обличчя омолоджуюча розроблена для боротьби з віковими змінами шкіри. Завдяки активним інгредієнтам протистоїть окислювальним процесам, що призводить до старіння шкіри, надовго продовжує її молодість і красу. В результаті шкіра виглядає більш рівною і сяючою, мімічні зморшки розгладжуються.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
Нанесіть маску на попередньо очищену шкіру обличчя, шиї і зони декольте, уникаючи області навколо очей і губ. Залиште на 10-15 хвилин. Змийте теплою водою з використанням ватного диска. Використовуйте 1 - 2 рази на тиждень.

УПАКОВКА: 50 ± 5 мл

Термін придатності: 1 рік. Після розтину зберігати 3 місяці.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.