FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Наконечник вуха А2 3 5 мм очищувач вух і ендоскоп 6 світлодіодів

438,00 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
33 штуки
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
holm6939
EAN:
=VLOOKUP(A511,Munka1!D:E,2,FALSE)
Останнє оновлення
4 дні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Бездротовий інструмент для видалення вушної сірки 1080P HD з цифровим світлом для вушного перетину, дуже простий і безпечний у використанні, допоможе вам перевірити вуха, рот, ніс або інші частини тіла в будь-який час і в будь-якому місці.
3,5 мм безпечна і постійна температура: За допомогою цього інноваційного вушного ендоскопа ви можете легко видалити вушну сірку або оглянути на наявність вушних інфекцій. Він забезпечує зображення з високою роздільною здатністю, дозволяючи виконати дуже точний огляд слухового проходу і барабанної перетинки. Цей вушний ендоскоп 3,5 мм підійде як дорослим, так і дітям. Не переживайте, буде вона гарячою або холодною, вбудована система буде регулювати її при постійній температурі.

Водонепроникна та акумуляторна конструкція USB: водонепроникний вушний ендоскоп IP67, більше підходить для дорослих, дітей та домашніх тварин. Підходить для щоденного прибирання, легко миється водою або протирається спиртом, просто і зручно! Цей отоскоп-ендоскоп практичний для щоденного моніторингу вух, носа, рота, горла та інших проблем зі здоров'ям. Ви можете подбати про здоров'я своїх рідних або близьких, і навіть своїх домашніх тварин.

Незамінний побутовий засіб: при відчутті свербіння або дискомфорту у вухах можна легко перевірити вухо на запалення за допомогою вушного ендоскопа. Він оснащений акумуляторною батареєю ємністю 350 мАг для тривалого робочого часу, легкий і зручний для перенесення.

Виготовлений з медичного матеріалу PC + силікон, органічної якості, м'який, а силіконова захисна пробка може бути адаптована до різних вух. З відповідним кутом нахилу, який не тільки ефективно очищає вушну сірку, але і не дряпає слуховий прохід. Він підходить під глибину слухового проходу, який може захистити наш слуховий прохід і барабанну перетинку від травм.

особливості:1. Ультраплоский об'єктив 3,5 мм2. 500 Вт пікселів, гіперчутливий сенсор3. Бездротове підключення WiFi, просте у використанні4. Інновації Q-еластичні амбушюри

Специфікації:

Діаметр льону: 4,5 мм.
Фокусна відстань: 1,5-2 см.
Пікселі: 5.0MP
роздільна здатність: 1080P
Датчик зображення: COMS
Частота кадрів: 30 кадрів в секунду
Температура навколишнього середовища: -10 ~ 50 °C.
Датчик гравітації: 4 осі
Джерело світла: 6 x світлодіодів (5 x біле світло, 1 x синє світло)
Об'єм акумулятора: 250 мА/год.
Зарядка від Ті Іч: 90 хвилин
Час роботи: 90 хвилин.
Час роботи в режимі очікування: 120 днів
Водонепроникність: (тільки для лінз!)
Сумісні пристрої: більшість смартфонів і планшетів Android і iOS (не підтримує перегляд на комп'ютері).

У вартість пакету входить:
1 x отоскоп.5 x беруші.5 x ватна паличка3 x тампон, що лущиться.5 x спиртовий тампон.1 x штекер захисту слухового проходу.1 x USB-кабель даних.1 x посібник користувача (англійська мова не гарантується).1 x коробка для зберігання.

Примітка: Перевірте своє середовище, перш ніж використовувати його. Не використовуйте продукт у середовищі, де хтось біжить, щоб уникнути ударів. Цей продукт не рекомендується вживати дітям молодше 3 років.

Просте підключення та швидка робота: завантажте додаток всього за 4 кроки та встановіть його на свій пристрій. Підключіть Wi-Fi у налаштуваннях телефону. Відкрийте додаток, і відео в прямому ефірі з'явиться на вашому екрані. Ви можете помістити вушний ендоскоп 1080P в тримач для зручного огляду. Збережіть зображення дзеркала.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.