FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
13 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Набір їжі для свинки Пеппи Cut & Play Прикиньтеся, іграшка для дітей

346,18 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
100 штуки
Страна
Великобритания
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
2 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

PEPPA PIG CUT &; PLAY FOOD - Набір їжі Pig Cut & Play Peppa Pig Cut &Play поставляється в комплекті з чохлом для перенесення, щоб ваша дитина могла прибрати свої покупки, дозволяючи портативну гру, щоб ваша дитина могла готувати, робити покупки та грати на ходу за допомогою цього барвистого ігрового набору з 13 частин. Заохочує творчі рольові ігри, координацію та соціальну взаємодію, дозволяючи початківцям маленьким покупцям ознайомитися з товарами для покупок, дізнатися про харчування, групи продуктів харчування та про те, які інгредієнти можна поєднувати, щоб зробити інші.
ОСОБЛИВОСТІ - Цей набір для нарізки їжі забезпечує нескінченну уявну рольову гру, навчаючи вашу дитину нарізати фрукти та овочі за допомогою посуду, який ви можете знайти на щоденній іграшковій кухні. Цей чудовий набір із 13 частин включає фрукти та овочі з паличками та шкіркою, ніж для рольових ігор та обробну дошку. Включає в себе різні пластикові овочі і фрукти, які є реалістичними і довговічними. Ця іграшкова корзина для покупок ідеально підходить для шанувальників Пеппи з іграшковою кухнею. Упакуйте в чохол для перенесення!
Раннє навчання не обходиться без удаваної гри, і чим більше творчої гри має ваша дитина, тим більше буде рости її творчість і уява. Рольові ігри також дозволяють вашим дітям дивитися на речі з різних сторін і відчувати широкий спектр емоцій. Діти пізнають світ і себе через удавану гру. Драматичний ігровий досвід є одним з перших способів, за допомогою яких діти дізнаються про свої симпатії та антипатії, свої інтереси та здібності.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ВИРОБУ - включає 1 x чохол для перенесення. 1x обробна дошка, 1x прикидний ніж, 1x банан, 1x помідор, 1x брокколі, 1x яблуко та 1x кавун. Розміри: В20,5см х Ш24,5см х Г6,5см. Підходить для дітей віком 3+.
ЛІЦЕНЗОВАНА ПРОДУКЦІЯ СВИНКИ ПЕППИ - Погляньте на наш широкий асортимент рольових іграшок Свинки Пеппи, починаючи від ляльок Свинки Пеппи, дитячих колясок, колясок, стільчиків для годування та наборів для дитячої кімнати. Крім того, у нас є великий вибір кухонь Свинки Пеппи, чайних сервізів, магазинів та музичних інструментів. Ідеально підходить для заохочення ваших дітей рости і вчитися, розважаючись. Наші іграшки для свинки Пеппи - ідеальний подарунок для будь-якої дитини, яка є шанувальником шоу.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.