FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
25 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

Цей навчальний пакет Кегеля можна використовувати з мобільним додатком, даними тиску та навчальними посібниками в режимі реального часу. (Тренування + вібрація)

Він виготовлений з шовковистого силікону, правильного розміру, щоб пропускати без додаткового тиску, і правильного розміру для тренування м’язів тазового дна.

У цьому пакеті є розумна кулька Кегеля, яку можна підключити за допомогою програми. Дані про тренування з’являться безпосередньо на телефоні, щоб ви могли краще знати про здоров’я м’язів тазового дна. Додаток підтримує 9 мов: англійську, російську, японську, німецьку, французьку, іспанську, італійську, португальську та китайську. Також його можна використовувати як вібратор. USB-перезаряджається з отвором для контакту, ця річ в собі є водонепроникним дизайном.

Поряд із розумним м’ячем Кегеля є пристрій для відновлення м’язів тазового дна. З 4 різними м’ячами, кожен різного кольору та ваги, це робить тренування більш науковими. Ви можете змінювати м’ячі в залежності від ситуації, щоб краще тренуватися. 4 м'яча не можуть вібрувати, це тільки для тренування.

Ми сподіваємося, що це полегшить секс для жінок. Це ніколи не соромно, це ПОТРІБА.

Ми є джерелом фабрики всіх цих продуктів. MOQ може бути гнучким залежно від ситуації. Будь ласка, не соромтеся звертатися, якщо вам потрібна додаткова інформація.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.