WEEKEND SALE
-25%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Мисливська камера PNI Hunting 300C з INTERNET 3G 12MP Нічне бачення tra

7 300,34 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
100 штуки
Страна
Румыния
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
gsm
Час доставки
5 дні
SKU:
PNI-HUNT300C
EAN:
5949066507601
Останнє оновлення
Більше місяця тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


Дистанційне керування
Камера PNI 300C може приймати замовлення від спеціального додатка для Android і iOS: TrailCamera. З цього моменту ви можете замовити і отримати картинку з камери, а можете зробити деякі істотні настройки в приміщенні з її допомогою. Звичайно, камера повинна містити функціональну SIM-карту GSM з мобільними даними та доступними SMS.

Відправити фото по електронній пошті
Камера надсилає 12-мегапіксельну фотографію (4000x3000 пікселів) електронною поштою. Це може зайняти до 5 послідовних знімків за 5 секунд. Мінімальна часова відстань між 2 надісланими фотографіями може становити 40 секунд.

Колір
Камера має вбудований 2-дюймовий кольоровий екран для перегляду фотографій і відео.

Нічне бачення
Мисливська камера PNI Hunting 300C оснащена 56 інфрачервоними світлодіодами (25 світлодіодів вгорі і 31 внизу), тому видимість в нічний час досягає до 20 м відстані. ІЧ-світлодіоди камери хоч і освітлені, але невидимі вночі як для людини, так і для тварин.

Водонепроникний
Приміщення ідеально підходить для нагляду за складом або спостереження за дикими тваринами, завдяки камуфляжному зовнішньому вигляду. Він побудований так, щоб бути вітрозахисним. Він також водонепроникний, IP54.

Камера 12 Мп
За допомогою програмованого дозволу розмір картинки може відрізнятися, досягаючи 5МП / 8Мп / 12Мп.

Hd Ful Resolution
Ваші відео тепер буде вищої якості завдяки роздільній здатності Full HD 1080p (1920 x 1080).

Автономії
Pni Hunting 300C може працювати як з 4, так і з 8 лужними батареями типу АА, вставленими, як зазначено, всередину корпусу, або з блоком живлення 12В від окремого джерела живлення або більшої зовнішньої батареї.

Дистанційне керування
Камера PNI 300C може приймати замовлення від спеціального додатка для Android і iOS: TrailCamera. З цього моменту ви можете замовити і отримати картинку з камери, а можете зробити деякі істотні настройки в приміщенні з її допомогою. Звичайно, камера повинна містити функціональну SIM-карту GSM з мобільними даними та доступними SMS.

Програма Trail Camera - швидкі налаштування

Ви можете відправити базові налаштування на камеру, прямо з мобільного додатку Trail Camera, для швидкого налаштування камери, для отримання зображень по електронній пошті.  Просто вставте сім-карту з СМС, активним інтернетом і відсутністю ПІН-коду (попередньо перевірено в телефоні) і включіть камеру (КНОПКА ВКЛЮЧЕННЯ, КНОПКА GSM ON).
- Додайте номер телефону картки в додатку Trail Camera Smartphone.
- Скопіюйте наведені нижче налаштування та змініть лише номери телефонів та адресу електронної пошти з тими, що належать вам.
- Надішліть налаштування на камеру, натиснувши кнопку надсилання.
- Камера відповість СМС «SMS-команди виконані успішно!»
- Дайте замовлення з програми Отримайте фотографію: і ви отримаєте те ж саме смс, і електронний лист зі знімком, зробленим камерою.
- Якщо не працює, значить, у виробі немає GSM-сигналу - а камера повинна бути вийнята у відкрите поле і з'явиться не менше 2 сигнальних ліній. Одночасно перевіряйте налаштування в приміщенні, ретельно консультуючись з інструкцією до товару.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.