WELCOME SUMMER
-35%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Microsoft Lumia 820/830 Смартфон 5-дюймовий, 16 ГБ пам'яті, Windows 8.1

с 1 088,14 ₴ /штука ціна Еккн. Чан
27,00 ₴ с 100 до 100 штуки
25,00 ₴ с 200 до 200 штуки

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
100 штуки
Наявна кількість
200 штуки
Страна
Германия
Сорт
ВИКОРИСТАНИЙ  
Бренди
Microsoft - Nokia - Hermes
Останнє оновлення
11 місяців тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Nokia Lumia 830
Високошвидкісний смартфон з OneDrive
Завдяки надшвидкому турбонаднадшвидкому LTE для передачі даних ви можете відчути мобільний Інтернет з Nokia Lumia 830 абсолютно новим і надзвичайно швидким способом. Навіть найвимогливіші програми більше не є проблемою з процесором 1.2 ГГц і 1 ГБ оперативної пам'яті, і ви відчуєте унікальний досвід роботи зі смартфоном, який більше не хочете пропустити.
З хмарним сховищем ємністю 15 ГБ на OneDrive більше нічого не втрачено. Ви можете легко зберігати всі свої фотографії, пісні та документи та отримувати до них доступ з будь-якого місця. Увесь вміст вашого облікового запису OneDrive є приватним і надаватиметься лише тоді, коли вам це заманеться. Це означає, що ви можете поділитися всім зі своїми друзями та родиною та зробити це доступним для всіх.
Найкраще з першого погляду
• Процесор 1,2 ГГц
• 1 ГБ оперативної пам'яті
• 10-мегапіксельна камера PureView
• Операційна система Windows Phone 8.1
• Доступна змінна кришка

Ваші улюблені програми завжди з вами
Окрім WhatsApp, Facebook і Skype, багато інших зручних і веселих програм готові до використання на вашому Lumia 830. Об'єднайте довгий час очікування з новими іграми або скористайтеся нашою навігацією Here Drive Plus, щоб дістатися до потрібного пункту призначення надійно і без об'їздів. Від програм для роботи з фотографіями, новин і погоди, програм для фітнесу та харчування – Магазин Windows дає змогу вибирати особисті вподобання з понад 350 000 програм, і щодня додається ще більше.

Office для всіх користувачів
Microsoft Office постачається попередньо інстальованим на телефоні Lumia 830, щоб ви могли швидко й легко редагувати всі важливі документи Word, Excel або PowerPoint у дорозі та отримувати до них доступ у будь-який час. Вдома або в офісі можна легко продовжити роботу на ноутбуці, ПК або планшеті. Це чиста гнучкість. Отримайте повну версію Office зараз.

Зображення, які надихають
З Nokia Lumia 830 ви не тільки маєте доступ до чудових програм для фотографій, таких як Nokia Creative Studio, але й маєте хороше обладнання на борту. 10-мегапіксельна камера PureView з оптикою від Zeiss робить різкі бритвою фотографії, які дозволяють відобразити прекрасні моменти дня. Lumia також пропонує багато різних програм для редагування, щоб зробити ваші записи корисними.

Досвід роботи з Windows Phone 8.1
З новою версією Windows Phone 8.1 тепер ви можете користуватися смартфоном так само легко, як ноутбук або ПК вдома, і швидко обмінюватися файлами між усіма своїми пристроями. Завдяки чітким живим плиткам ви завжди маєте огляд і відразу бачите, коли ваші друзі чимось діляться. Крім того, ви можете налаштувати свої плитки відповідно до вашого стилю.
І найкраще: з операційною системою Windows Phone 8.1 у вас є оптимальні умови для оновлення до Windows 10.
Банківський переказ або Transferwise
Доставка до 100 пристроїв 19,99 € по всій Німеччині або 25,00 € по всій Європі.
Від 500 пристроїв безкоштовна доставка / по всій Європі.
Пристрої поставляються в різних кольорах. Більшість товарів - це вживані В-товари (якість В і С).
Час від часу з'являються і нові пристрої, які ніколи раніше не використовувалися (А-сток / з фольгою).
Пристрої поставляються в т.ч. акумулятором і задньою кришкою (задньою кришкою).
Нові аксесуари для пристроїв, включаючи зарядний кабель, вилку живлення та гарнітуру, можна придбати за додаткову плату в розмірі 4 євро за пристрій, це нейронна нова.
Пристрої з поломкою дисплея в комплект не входять.
Цей текст є стандартним текстом, який застосовується до всіх наших рекламних оголошень.
«Пристрої вмикаються/вимикаються та тестуються на функціональність РК-дисплея. Пристрої поставляються в т.ч. акумулятором і задньою кришкою.
Тестування вмикання/вимикання означає, що пристрої перевіряються, чи можна їх увімкнути. Крім того, тестується ЖК-дисплей.

Фотографії Ілюстративні не гарантують, що умова така ж, як на фотографіях, або що вона включена в публікацію, яку ви отримуєте.
Час доставки після отримання оплати ми відправляємо товар, вийшовши до вас, термін доставки 1-5 днів, в залежності від того, де ви знаходитесь.
Ви отримаєте номер доставки, відстежити посилку можна в інтернеті.
Ми поставляємо з DHL, DPD, GLS, UPS, Hermes та іншими, залежно від того, яка найкраща ціна пропонує.
Тестування вмикання/вимикання означає, що пристрої перевіряються, чи можна їх увімкнути. Крім того, тестується ЖК-дисплей.
Якщо є на складі один пристрій, вже не повний номер, ви отримуєте пристрої того ж цінового класу або 2 пристрої наступного цінового діапазону (2=1).
Час від часу з'являються пристрої, де батарея вже не найкраща або виникає лише часткова зарядка.
З більш ніж 150 000 пристроїв це може статися.
Пристрої вмикаються/вимикаються та тестуються на функціональність РК-дисплея. Пристрої поставляються в т.ч. акумулятором і задньою кришкою.

Акумулятори - це витратні матеріали, навіть виробники тільки обмежують їх



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.