FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Матраци MemoryFOAM

2 823,15 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
200 штуки
Страна
Румыния
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
15 дні
SKU:
HH1525603
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

матраци MemoryFoam; Розміри: Малі: 200x90 см, Середні: 200x140 см, Великі: 220X180 см

Тому матраци MemoryFoam дуже зручні, крім усього іншого, використання в'язко-еластичної форми пінопласту. Матеріал, розроблений для космічних подорожей, дуже добре реагує на тепло тіла. Завдяки цьому пінопластовий сердечник може відмінно переймати контури вашого тіла, що забезпечує збалансовану ергономічну підтримку.

Завдяки взаємодії матраца і тепла тіла забезпечується розслаблення м'язів і підтримка тіла. Сердечник матраца забезпечує зниження хворобливих точок тиску до абсолютного мінімуму і забезпечує адекватну підтримку хребта, сприяючи кровообігу і току лімфи. Його ядро повернулося до свого оригіналу як рухи.

Цей продукт особливо рекомендується при хворобливих відчуттях хребта (спині), м'язових болях і ревматизмі і безсонні.

Тиск ідеального тіла приймається і розподіляється за своєю анатомічною формою завдяки матрацу і у відповідь на температуру тіла.

Тому він забезпечує комфортний сон і пробудження вранці в ідеальному стані без болю.

Переваги:

антибактеріальні
Стійкість і стійкість до кліщів не втрачають форму зниження хворобливих точок тиску Покращує кровообіг і лімфоток забезпечує правильну підтримку спини Розслабте м'язи Допомагають хропіння, порушення сну і головні болі з миються

Він спеціально розроблений, щоб допомогти розслабити м'язи. Його форма найкраще вписується в анатомію хребта, розміщуючи його по прямій лінії, підтримуючи тіло під час сну. Запропонуйте комфортний сон протягом ночі і свіже пробудження гарантовано. Його виробляють без газів ХФУ, які завдають шкоди здоров'ю. Виробляється в'язкопружний пінополіуретан на водній основі. Цей продукт гігієнічний і протиалергічний. Кришка миється. Інактивуюча піна (в'язкоеластична) була розроблена NASA для витримування тиску великих астронавтів під час злетів і посадок в основному для захисту шиї, плечей і хребта. Цей унікальний матеріал, який роками з великим успіхом використовується для подібних цілей в медицині, зараз також запускається для обслуговування споживчого ринку.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.