FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
22 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Livingpai складний і регульований фітнес-батут

1 480,85 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
7 штуки
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
holm7238
EAN:
=VLOOKUP(A451,Munka1!D:E,2,FALSE)
Останнє оновлення
4 дні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


Веселі та ефективні тренування Фітнес-батути - це не тільки легкий, безпечний і тихий спортивний інвентар, але і вони забезпечують набагато більше задоволення під час тренувань. Всього 10 хвилин стрибків в день ефективно спалюють калорії, підсилюють кровообіг, що еквівалентно 1 годині пробіжки, 30 хвилинам їзди на велосипеді або 20 хвилинам плавання. Зручна збірка, поділ і зберігання Складна конструкція зменшує його розмір до 1/4, що робить зберігання зручним, а регульована ручка та металева конструкція знімні. Проста, але міцна конструкція виконана з легкого матеріалу, тому зібрати або розібрати її без інструментів зможе будь-хто. Широкий спектр використання, такий як стрибки, віджимання, присідання та більшість вправ на розтяжку.

Складна конструкція

Батут можна скласти вдвічі, а розмір в складеному розмірі менше 1/4, тому його дуже економить місце і його легко поставити під ліжко, в кутку, в шафі.

Ручка, що регулюється по висоті Спортивний батут підтримує 4-рівневе регулювання висоти. За допомогою кнопки поруч з ручкою можна відрегулювати її від 79 см до 106 см, ідеальний батут для дорослих і дітей.

Спінена ручка Ручка, покрита м'якою піною, підвищує рівновагу, нековзання та комфорт. Просто насолоджуйтесь радістю стрибків.

Ключові особливості:

Закрита пружина з нержавіючої сталі Фітнес-батут може бути оснащений до 32 закритих сталевих пружин і має конструкцію трикутника безпеки, що робить його безпечнішим і довговічнішим, ніж пружини з еластичної мотузки або ременя.

Безпека Оксфордська подушка 600D виготовлена зі стійкого до подряпин оксфордського матеріалу з поліетиленовим внутрішнім шаром, який ефективно захищає стопи і пальці ніг від травм під час стрибків.

На батуті металеві трубки і гумові 6 знімних металевих трубок, які покриті гумою, щоб батут не ковзав і був тихим.

Покращена дошка для стрибків з поліпропілену: Імпортна стрибуча дошка з поліпропілену забезпечує кращу зносостійкість і є водонепроникною. Унікальний матеріал робить стрибки більш м'якими і ефективно захищає коліно. Вантажопідйомність досягає 200 кг.

Аксесуари:

Стійкий стрічковий аксесуар Батут Livingpai поставляється з 3 різними смугами опору, щоб покращити ваш досвід тренувань.

Включає в себе витягування мотузки Батут містить тяглову мотузку. Його можна поєднувати з тренуваннями на батуті, щоб зробити фітнес ще більш ефективним.

Включає в себе чохол для перенесення Складаний батут поставляється з якісною сумкою-перенесенням, що дозволяє комфортно транспортувати батут.

Особливості:Максимальне навантаження 200 кг4 Регульована ручка з пінопластуСкладений розмір менше 1/4 початкового розміруМіцна оксфордська подушкаВнутрішнє коло виготовлено з міцного водонепроникного поліпропіленового килимкаМіцні сталеві труби з нековзною гумовою основоюМіцні сталеві пружини, стійкі до подряпин



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.