FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
10 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

ЛІХТАРИК ЛІХТАРИК НА СОНЯЧНИХ БАТАРЕЯХ КЕМПІНГ ПАУЕРБАНК ПОТУЖНИЙ

303,83 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
50 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
1 місяць тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

NZY ZJ-1158 - багатофункціональний портативний світлодіодний ліхтарик. Він оснащений вбудованим акумулятором ємністю 1200 мАг і дозволяє заряджати смартфон через USB. Особливістю ліхтарика є наявність сонячної панелі, що дозволяє заряджати пристрій в будь-якому місці, де є доступ прямих сонячних променів. Ви можете вибрати потрібний вам тип освітлення: основна лампа або світіння кузова. Портативна лампа має багато застосувань. Зручна конструкція дозволяє нанести його на рівну поверхню або повісити, а також комфортно тримати в руках за допомогою ременя. Цей пристрій можна встановити в будь-якому місці: в спальні або дитячій кімнаті, в передпокої, у ванній кімнаті і взагалі всюди, де потрібен мобільний джерело світла. Лампа підходить для використання в якості переносного ліхтарика, лампи, нічника або резервного джерела світла в приміщенні при вимкненому живленні. NZY ZJ-1158 - сучасна лампа для використання в різних домашніх ситуаціях

Багатофункціональний кемпінговий ліхтар ZJ-1158 стане хорошим партнером при риболовлі, пікніку, кемпінгу, альтанці або вдома, коли гасне світло. Лампа має досить невелику вагу, так як виготовлена з міцного пластика і працює автономно завдяки вбудованому акумулятору. Він також має функцію Power Bank для екстреної зарядки USB-гаджетів.

Конструкція світильника продумана таким чином, щоб її можна було тримати в руці за пояс у вертикальному або горизонтальному положенні. Також можна просто розташувати лампу вертикально на будь-якій рівній поверхні.

Технічно ліхтарик ZJ-1158 дає два варіанти застосування - як ліхтарик з спрямованим потоком світла і як лампа / лампа / нічна лампа з розсіяним світлом. Ліхтарик має два режими яскравості і режим аварійного перепрошивки, в той час як лампа має всього два рівні яскравості. Всі режими перемикаються по черзі натисканням кнопки живлення на верхній стороні лампи.

Зарядка акумулятора лампи ліхтарика проводиться через вхід USB Type-C або від сонячної панелі, яка знаходиться у верхньому кінці лампи при попаданні прямих сонячних променів. Крім того, ліхтарик ZJ-1158 оснащений стандартним USB-входом для зарядки USB-гаджетів. Обидва роз'єми закриті силіконовим ковпачком, щоб запобігти потраплянню вологи, пилу і т. Д. Всередині.

Характеристики:

Тип: Кемпінгове світло/Ліхтар/Нічник

Модель: ZJ-1158

Матеріал: Пластик

Живлення: вбудована акумуляторна батарея

Зарядка: USB Type-C + сонячна панель

Операційна: 5

Функція повербанку: Так

Чорний колір

Розмір: 13*10 см

Обладнання:

Кемпінговий світильник ZJ-1158 з акумуляторною батареєю

Зарядний кабель USB/USB Type-C

Упакований в оригінальну коробку



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.