FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
17 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

ЛІХТАРИК І ЛАМПА 2в1 З АКУМУЛЯТОРОМ І БЛОКОМ ЖИВЛЕННЯ 230 В

393,05 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
60 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
2 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

ДУЖЕ МІЦНИЙ І ДОВГОВІЧНИЙ - LED-ліхтарик з акумулятором і блоком живлення в одному корпусі є абсолютно необхідним обладнанням для всіх, хто активно проводить час, наприклад, на лоні природи. Прилад генерує сильний потік світла, а бічна лампа дає розсіяне світлове світло.
ВБУДОВАНА БАТАРЕЯ - Лампа має батарею, яку ми заряджаємо завдяки вбудованому блоку живлення 230В. Це дуже зручне рішення, нам не доведеться шукати зарядний пристрій. Все, що вам потрібно, це доступ до розетки 230В. На задній частині корпусу лампи є відсік для кабелю довжиною 50 см
STRAP В комплекті - прожектор поставляється з міцним, перетинчастим ремінцем, встановленим простим способом на карабін, що дозволяє надіти ліхтарик «на плече» або «через плече». Завдяки регульованому ремінцю ви також зможете зручно прикріпити його до свого рюкзака або навісу намету.
СВІТЛОВІ ФУНКЦІЇ - ліхтарик також має функцію бічного освітлення, нейтральне поширення білого світла (дві світлодіодні трубки)
СПЕЦИФІКАЦІЯ - джерела світла: 2; кількість режимів освітлення: 2; Акумулятор: Так; Функція зарядки від мережі 230В: так; польська вилка; розміри:18,5/12,5/11см; Довжина ремінця: 100см; вага: 0.390кг; Вага упаковки: 0.462кг.
СПЕЦИФІКАЦІЯ

Джерел світла: 3
Кількість режимів освітлення: 7
акумулятор: Так
Функція зарядки від мережі 230В: так
Польська вилка
Розміри: 18,5/12,5/11см
Довжина ремінця: 100см;
Вага: 0,390 кг
Вага упаковки: 0,462 кг
ВКЛЮЧЕНІ

Ліхтарик
регульований плечовий ремінь
Кабель 230В, інтегрований з лампою
Ліхтарик прожектора створювався для повсякденного використання. Використовувати його можна під час піших прогулянок, скелелазіння, виживання, кемпінгу, в наметі, в автомобілі або при пересуванні, наприклад, вночі в невідомій місцевості.

Завдяки вбудованому блоку живлення він незамінний. Міцний і корисний, зі зручним управлінням, маючи функцію лампи і ліхтарика, він буде висвітлювати будь-яке місце. Потужної батареї вистачить на 6-8 годин безперервної роботи, тобто якщо вона вам потрібна навіть на всю ніч. Вбудований блок живлення дозволить заряджати ліхтарик, не шукаючи зарядного пристрою. Крім того, ліхтарик має зручну ручку для перенесення і плечовий ремінь в комплекті.

ліхтарик & лампа, прожектор для акумулятора і 230В, вбудований блок живлення



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.