FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
8 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

Продуктовий магазин LEGO® City (60347) надає дітям все необхідне для творчих ігор. У магазині іграшок можна знайти всі види товарів. У набір також входять електромобіль, навантажувач і візок для покупок. Діти можуть комбінувати модель магазину з іншими наборами LEGO City за допомогою дорожніх пластин, щоб зробити розвагу ще веселішою. До п’яти мініфігурок входить Містер Реклама, відомий із серії LEGO City Adventures.

З наборами LEGO City діти будуть у центрі подій. Наповнені реалістичними транспортними засобами, деталізованими будівлями та надихаючими персонажами, набори заохочують до грайливих рольових ігор із повсякденного життя.

Що в коробці? - все, що потрібно дітям для створення магазину іграшок, електромобіля та навантажувача. Також містить дорожні таблички LEGO® і 5 мініфігурок, у тому числі Mr.Advertisement із LEGO City Adventures.
Любителі можуть перевозити ящики за допомогою навантажувача, складати товари, заповнювати сміттєвий бак і підключати модель до інших наборів LEGO® City за допомогою дорожніх пластин.
У складеному вигляді модель продуктового магазину має розміри понад 4 дюйми (11 см) у висоту, 6 дюймів (36 см) у ширину та 5 дюймів (13 см) у глибину.
Продуктовий набір містить візок для покупок, рибу, хліб і різноманітні фрукти та овочі.
Цей набір LEGO® City містить прості інструкції зі збирання всіх іграшок LEGO, які входять у комплект.
Навчайтеся, отримуючи задоволення — будівлі, транспортні засоби та персонажі LEGO® City заохочують до творчої гри, щоб розвивати важливі життєві навички та підвищувати впевненість.
Усі деталі LEGO® відповідають строгим галузевим стандартам, тому вони послідовні, послідовні та цікаві для створення.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.