FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
22 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

Надихніть дітей на творчість разом із набором Emma Art School (41711). Усередині чудової будівлі є три поверхи, наповнені творчими художніми іграшками, де хлопчики та дівчатка можуть разом з Еммою з LEGO® Friends вивчати кераміку, дизайн одягу та 3D-друк.

У шкільний ігровий набір входить безліч милих аксесуарів: гончарний круг крутиться, коли крутиш ручку, камера має два об'єктиви, а рухомий манекен крутиться на майданчику. Красива будівля у французькому стилі з великими вікнами та креативною вивіскою пензлем і пером – це вже сам по собі витвір мистецтва! Діти можуть прикрасити його за своїм бажанням плитками LEGO DOTS.

Дозвольте дітям проявити свою творчість у художній школі Емми LEGO® Friends (41711), яка включає 4 художні студії.
Має 3-поверхову будівлю з класними кімнатами та художніми студіями, а також барвистими аксесуарами та 3 персонажами LEGO® Friends.
Художня студія заохочує до творчості – діти, які люблять мистецтво, уявляють, як на уроці створюють різні роботи, а потім фотографують їх у студії.
Безліч креативних аксесуарів. Реалістичні аксесуари, такі як рухомий манекен, фотоапарат, котушки, полотна, пензлі та балончики з фарбою, заохочують години творчої гри.
Іграшка має розміри 25 см у висоту, 23 см в ширину і 8 см в глибину.
Інтерактивний цифровий довідник із будівництва. За допомогою додатка LEGO® Building Instructions для смартфонів і планшетів діти можуть збільшувати та повертати моделі будівель, щоб переглядати їх з усіх кутів.
Іграшки LEGO® Friends створені, щоб допомогти дітям пізнавати свої інтереси та світ через компанію персонажів, з якими вони можуть ідентифікувати себе.
Усі деталі LEGO® відповідають суворим галузевим стандартам, тому вони послідовні, послідовні та цікаві для створення.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.