FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
16 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

У набір входить модель традиційного корабля вікінгів з вісьмома щитами, баліста зі шпилькою, корова і два ворони. Це також дозволяє побудувати рухому змію Мідгард для рольової гри.

Шанувальникам LEGO сподобаються три різні іграшки в цьому захоплюючому наборі 3 в 1 із вікінгами. Діти можуть побудувати корабель вікінгів і змія Мідгарда, будинок вікінгів із драконом і цегляною коровою, а також вовка Фенріс і дерево з прихованими дорогоцінними каменями. Граючи з кожною з моделей, ви також можете використовувати чотири мініфігурки вікінгів.

Набори LEGO Creator 3-в-1 дають дітям усе необхідне для нескінченної гри - кожен набір дозволяє створити три різні витвори. Усі моделі деталізовані, їх можна розібрати та відновити, щоб веселощі ніколи не закінчувалися. Кораблі, будинки та підводні човни чекають серед багатьох наборів 3-в-1.

Три іграшки в одному наборі з вікінгами - набір LEGO® Creator 3 в 1 Корабель вікінгів і змій Мідгард (31132) порадує дітей моделями корабля, будинку і вовка Фенріса.
Необмежені ігрові можливості - діти можуть вибрати одну з трьох пригод з вікінгами. Чи будуть вони битися з небезпечною змією на кораблі, побудують будинок вікінгів і драконів чи зіграють у бій скандинавських вовків із чотирма вікінгами?
Надзвичайно рухливі моделі - Midgard Serpent має голову, хвіст, тулуб, щелепу та плавники, які можна пересунути, а також шию, щелепу та ноги вовка. Завдяки цьому діти можуть грати в рольові ігри, в яких відбувається багато чого.
Корабель вікінгів прикрашений вісьмома щитами та має на борту балісту з гвоздиком, корову, що можна будувати, і 2 воронів, які можна будувати. Будинок Вікінга має знімний дах.
Включає 4 мініфігурки озброєних вікінгів, які можна розіграти в історію корабля, будинку або вовка.
Корабель вікінгів має висоту 27 см, довжину 42 см і ширину 17 см.
Інтерактивні цифрові інструкції. У програмі LEGO® Building Instructions діти можуть масштабувати, обертати та візуалізувати цифрову версію нової моделі на смартфоні чи планшеті.
Конструктори LEGO® відповідають найвищим світовим стандартам безпеки, тому їх можна легко відокремити щоразу.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.