FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
17 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

Цей збірний та ігровий набір є ідеальним вступом у світ супергероїв Marvel. Юних шанувальників серіалу Disney+ «Спайді та його дивовижні друзі» чекають чотири DUPLO фігурки відомих персонажів: Людини-павука, Халка, міс Марвел і Зеленого Гобліна. Разом з ними діти можуть покататися на колесі огляду, постріляти палаючими гарбузовими бомбами, пограти з водометом і політати на вертольоті з обертовим ротором. Діти можуть розвивати важливі навички, граючи у творчі пригоди з супергероями.

Пригоди Marvel для юних супергероїв - шанувальникам серіалу Disney + «Спайді та його дивовижні друзі» сподобається набір LEGO® DUPLO® Marvel Людина-павук і друзі в парку розваг (10963).
Цей веселий набір дозволяє побудувати ярмарок і включає чотири фігурки LEGO® DUPLO® персонажів всесвіту Marvel: Людини-павука, Халка, Міс Марвел і Зеленого Гобліна.
Юні супергерої розвиватимуть навички, обертаючи колесо огляду, запускаючи палаючі гарбузові бомби, граючи з водометом, керуючи гелікоптером і переживаючи творчі пригоди.
Набір має розміри понад 5 дюймів (28 см) заввишки, 6 дюймів (20 см) завширшки та 5 дюймів (17 см) завглибшки, і його можна перебудувати та поєднати з іншими наборами LEGO® DUPLO®, щоб зробити гру уявою ще веселішою.
Усі набори LEGO® DUPLO® розроблені експертами з веселими історіями, веселими кольорами, різноманітністю персонажів і багатьма деталями, що дає дітям ЧУДОВИЙ старт у їхньому життєвому шляху.
Деталі LEGO® DUPLO® відповідають суворим промисловим стандартам. Завдяки цьому малюкам буде легко брати, розміщувати та розбирати кубики.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.