FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
20 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

КУХОННІ ВАГИ ELEKTR. 5 КГ БАТАРЕЙКИ ДЛЯ ВИМІРЮВАННЯ ВОДИ

254,30 ₴ /штука ціна Еккн. Чан
Домовлятися
Я замовляю

Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
2596 штуки
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
MS 3159w
EAN:
5902934835268

Повідомлення Телефонний дзвінок

КУХОННІ ВАГИ ELEKTR. 5 КГ БАТАРЕЙКИ ДЛЯ ВИМІРЮВАННЯ ВОДИ - опис


КУХОННІ ВАГИ ЕЛЕКТРОННІ МЕСКОЕлектронні кухонні ваги з максимальною вантажопідйомністю 5кг і точністю 1г. Надзвичайно корисний при зважуванні великих і важких продуктів.

ПЕРЕВАГИ БАЛАНСУ:ВАНТАЖОПІДЙОМНІСТЬ ДО 5 КГ + ТОЧНІСТЬ 1GLCD ДИСПЛЕЙНА ПЛАТФОРМА ВИГОТОВЛЕНА З МІЦНОГО ПЛАСТИКУ ІНДИКАТОР ПЕРЕВАНТАЖЕННЯВРУЧНУ ТА АВТОМАТИЧНЕ ВІДКЛЮЧЕННЯКОНСТРУКЦІЯ ОТВОРУ ПІДХОДИТЬ ДЛЯ БУДЬ-ЯКОЇ КУХНІВСІ НЕОБХІДНІ ОДИНИЦІ ВИМІРУ (г, мл + вимірювання об'єму води і молока)Завдяки невеликим розмірам, ваги зручні в зберіганні і дозволяють ефективно звертатися.

~ ФУНКЦІЯ ТАРИ! Завдяки цьому можна легко використовувати улюблену миску або гуртку для зважування будь-яких сипучих продуктів, таких як борошно, рис, цукор, молоко і т. Д. ТОЧНЕ ЗВАЖУВАННЯ З УПАКОВКОЮ, АЛЕ РЕЗУЛЬТАТ ВИМІРЮВАННЯ ДАЄТЬСЯ БЕЗ ВАГИ УПАКОВКИ! Наприклад:1. Ви робите ставку на вагу крупи, налитої в чашку2. Вага вимірює вагу чашки і крупи.3. На дисплеї відображається тільки вага круп.

~ ІДЕАЛЬНО ПІДХОДИТЬ ДЛЯ БУДЬ-ЯКОЇ КУХНІ! Компактні розміри означають, що сама вага не займає багато місця на нашій кухні. ПОВЕРХНЯ З АРМОВАНОГО ПЛАСТИКУ - гарантія довговічності рокамивантажопідйомність до 5КГ З ТОЧНІСТЮ 1G - точно вимірює будь-яку кількістьПОКАЗНИК ПЕРЕВАНТАЖЕННЯ - незамінна функція для зручного використанняАВТОМАТИЧНЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ - завдяки чому ви заощадите батареїВін також відповідає потребам людей, які піклуються про розмір їжі за станом здоров'я.

НАЙВАЖЛИВІШІ ПАРАМЕТРИ:РОЗМІР ДИСПЛЕЯ - 107мм Х40ммВАГА РОЗМІР ПОВЕРХНІ - 160ммх X 155ммРОЗМІР ПРИСТРОЮ - 240мм х 150ммБЛОК ЖИВЛЕННЯ - 1x CR2032 акумулятор (в комплекті)МАТЕРІАЛ - пластикКОЛІР - білийВИРОБНИК - ЧОЛОВІЧИЙ ТОВАР, УПАКОВАНИЙ В ОРИГІНАЛЬНУ УПАКОВКУ, МАЄ ІНСТРУКЦІЮ ПОЛЬСЬКОЮ МОВОЮ ТА БАГАТО ІНШИХ.

У НАШІЙ ПРОПОЗИЦІЇ ВИ ТАКОЖ ЗНАЙДЕТЕ ЦЮ МОДЕЛЬ В ІНШИХ КОЛЬОРАХ--------------------->ЗАПРОШУЄМО ПЕРЕГЛЯНУТИ НАШІ АУКЦІОНИ!


Способ оплаты

  • Банківський переказ
  • Готівка
  • Онлайн платежі
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Способы доставки

  • Самовивіз
  • Доставка в країни
  • Доставка за кордон

Інші пропозиції цього оптового продавця

Другие предложения в этой категории

Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.