FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
9 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Круглий килим з натурального джуту 120 см, унікальна та позачасова майстерність для внутрішнього та зовнішнього використання

1 230,30 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
100 штуки
Страна
Италия
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
3 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Відкрийте для себе автентичність та елегантність круглого килима з натурального джуту, прикрашеного бавовняними шипами та повністю ручної роботи. Кожен виріб незамінний, результат якісної майстерності.

Цей килим має унікальну консистенцію, приємну на дотик, привносячи тепло і затишок в будь-який простір. Він гармонійно вписується в різноманітні інтер'єри, будь то скандинавський, класичний, богемний або навіть в сучасну індустріальну обстановку типу лофт.

Прекрасно підходить для використання на відкритому повітрі, знайде своє місце на патіо, балконі або веранді. Слід зазначити, що килимку може знадобитися деякий час, щоб повернутися до оптимальної форми після розпакування.

З точки зору характеристик, цей килим ручної роботи виготовлений з 60% джуту та 40% бавовни, має діаметр 120 см і пропонує міцність і довговічність. Зверніть увагу, що очищення повинно проводитися обережно: не мийте водою, віддайте перевагу професійному сухому чищенню з використанням тетрахлоретилену або інших розчинників, перелічених під символом F, для делікатного догляду.

Завдяки своїй круглій формі та гладкому дизайну цей джутовий килим є справжнім запрошенням до комфорту та природної елегантності, а також ідеально підходить для оптової пропозиції.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.