FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
22 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Кріштіану Роналду одяг набір 2018

с 1 062,13 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
24 штуки
Наявна кількість
4875 штуки
Страна
Испания
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
2 дні
Останнє оновлення
8 місяців тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ НА НОВУ ЕКСКЛЮЗИВНУ КОЛЕКЦІЮ ДЖИНСІВ КРІШТІАНУ РОНАЛДУ CR7.
АМЕРИКАНСЬКІ БРЕНДИ ПРОПОНУЄ ВАМ ЕКСКЛЮЗИВНІ ВСІ КОЛЕКЦІЇ 2018
30 моделей джинсів
5 моделей шорти
3 моделі піджаків
БУТСИ CR7 ФЛЕКС
Шляхом блокування бавовна і спандекс в попередньому процесі ткацтва, ми створили бутси cr7 Flex для чудової розтяжки і відновлення. Цей джинсовий призначений для переміщення вас! З усіма образ і стиль ви хотіли б висока-кінець денім, але з рівнем комфорту і мобільності, безперешкодного, необмеженого і неперевершеною.
Ідеальний вибір для тих, хто завжди в русі.
ДЖИНСИ ДЛЯ ВСІХ
Перша колекція джинсового бутси cr7 складається з шорти і джинси для чоловіків, всі вирізати, щоб передбачити коливання. Існує чотири типи чоловіків's джинси, які конструйовані для того щоб одягнути майже всі фігури та стильових уподобань. Неважливо, як ви носите ваші джинси, якщо ви'знову шукаю джинси, які підтримують необмежену спосіб життя, бутси cr7 буде мати модель для вас.
ДЕНІМ ЗАНОВО
З основної тканини в чоловічий одяг: джинси. Ми були натхненні чином Кріштіану Роналду живе в області і розробила колекцію для будь-якої людини, хто завжди в русі і потребують денім, що не втримати його.
Створюючи нову тканину, яку вселяє свобода: гнучкий бутси cr7, Кріштіану здатний поставити своє ім'я на денім, який виглядає як денім, але більш гнучкі і менш суворі.

ВСІ РОЗМІРИ В НАЯВНОСТІ

ДЖИНСИ SLIM-ТИПУ БАЙКЕР - ТЕМНА СМОЛА
Доступні кольори: темно-синій
Культові бутси cr7 подивитися гостей в цей тип-C Байкерські джинси. Вузькі джинси включають в Байкерському ковдру на стегна і задньої кокеткою, а також перекручені шви і контури ніг патчі. Комфорт Fit середнього талії джинси стрейч комфорт - застібка на молнії - темно-полімерним покриттям - Кріштіану Роналду негабаритних металеві заклепки

ТИП-C ТОНКИЙ ПРЯМІ ДЖИНСИ
Доступні кольори: адмірал - ІНДИГО - камінь - ВОЩЕНИЙ струменя
Оригінальний і лаконічний, бутси cr7 Тип деніму джинси поєднують із середньою посадкою джинси на стегна і стегна з прямою ногою в гомілку. Найдрібніші деталі, як знамениті білі заклепки, ефектом поношеності, класична блискавка і складки на Подолі. Комфорт Fit середній підйом стрейч денім - застібки-блискавки Мухы - середній Індиго синій мити - бутси cr7 шкіряна нашивка ззаду і знакових Білий заклепки


ТИП S СУПЕР СКІННІ ІНЖЕНЕРІЇ ХУДИЙ
Доступні кольори: рожевий, блакитний - прибережних синій - Онікс - АСФАЛЬТО - білі Альпи - ІНДИГО
Тип-з бутси cr7 джинси були розроблені з тілом в розумі. Джинси скінні 3Д шви на коліні і задньої частини ноги. Промивають для зношених в якості першого зносу. Вузький крій - низька посадка - м'який еластичний денім - ширінка на гудзиках - темно-синій денім - 3D деталі панель шити - бутси cr7 шкіряна нашивка ззаду знакових білий заклепки

ТИП T КОНІЧНІ ДІП СМОЛИ ЖАН
Доступні кольори: темно-гум
Тип-Т бутси cr7 джинси з низькою талією і легким промежину для додаткового простору і комфорту сидіння і стегна. Арочні нога звужується до щиколотки для сучасної форми. Деталі включають знакових білий заклепки з бризками фарби. Конічні Ноги - Малоповерхове / Вирізами - М'який Еластичний Денім - Ширінка На Гудзиках - Індиго Синій Денім - Брызга Смолаы Садна - Бутси Cr7 Шкіряна Нашивка Ззаду Знакових Білий Заклепки

ЗІРВАТИ СПИНУ КОРОТКІ ЧОРНІ СТРУМЕНІ
Бутси cr7 джинсові шорти, виконані з джинсової тканини Knit, забезпечують комфорт і відносини. Ці шорти тонкий Fit характеристика знакових білий заклепки і потрійні шви голкою.
РЕАКТИВНИЙ ПОКРИТТЯМ - ВОЩЕНИЙ СТРУМЕНЯ
У джинси бутси cr7 виготовляються з м'якого деніму і покритих вощеного обробкою за унікальною патиною з кожним носити. Чорний Матеріал грає на темного деніму, а склеєні краю контраст з необробленої нижній деніму.
УДАР КОРОТКИЙ - ВУГІЛЛЯ
В бутси cr7 джинсові шорти, виконані з м'якого трикотажу денім промивають для максимального комфорту. Похмурий сірий мити і окисленого тони надають персонажеві ці бутси cr7 короткі штани.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.