FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
24 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

КОНДИЦІОНЕР 3 В 1, ФУНКЦІЯ ОХОЛОДЖЕННЯ, 3 РЕЖИМИ, 6Л LED ПУЛЬТ ДИСТАНЦІЙНОГО КЕРУВАННЯ

3 392,53 ₴ /штука ціна Еккн. Чан
Домовлятися

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
1811 штуки
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
AD 7922
EAN:
5902934839396
Останнє оновлення
3 години тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения


КОНДИЦІОНЕР 3в1 ADLERВіолюжний кондиціонер з високою ефективністю з функцією іонізації повітря. Це обладнання ідеально підійде, якщо ви втомилися від високих температур влітку або турбує сухе повітря в квартирі.

ПЕРЕВАГИ КОНДИЦІОНЕРА: 3В1 - ОХОЛОДЖЕННЯ, ОЧИЩЕННЯ, ЗВОЛОЖЕННЯ ПОВІТРЯ СЕНСОРНА ПАНЕЛЬДИСТАНЦІЙНЕ КЕРУВАННЯ STEROWANIA3 РЕЖИМИ ВЕНТИЛЯТОРА - НОРМАЛЬНИЙ, ПРИРОДНИЙ, ФУНКЦІЯ НІЧНОГО ОХОЛОДЖЕННЯ - ЗНИЖУЄ ТЕМПЕРАТУРУ, ЗАПУСКАЮЧИ ПОТІК ПОВІТРЯ ВОДЯНОГО НАСОСА 220м3 / H60 ° ФУНКЦІЯ ГОРИЗОНТАЛЬНИХ КОЛИВАНЬ 0,5-7,5H2 ЄМНОСТІ ДЛЯ ВОДИ ДЛЯ ЗАМОРОЖУВАННЯ ПЕРЕД ВИКОРИСТАННЯВОДОЮ НАПОВНІТЬ INDICATOR4 КОЛЕСА ТА ЗРУЧНУ РУЧКУ ДЛЯ PRZENOSZENIA6-ЛІТРОВОГО РЕЗЕРВУАРА ДЛЯ ВОДИ ЗІ ЗЛИВНИМ ЗАБОРОМ ВОДИ 500 МЛ / HHЗАБЕЗПЕЧЕННЯ кращих умов для Нас і нашу шкіру і волосся повинен зацікавити кондиціонер 3в1

~ ЗРУЧНІСТЬ І БАГАТОЗАДАЧНІСТЬ ЙДУТЬ РУКА ОБ РУКУ! Висока ефективність і поєднання функцій охолодження, зволоження і очищення повітря виділяють його серед аналогічних продуктів на ринку! ПАНЕЛЬ УПРАВЛІННЯ З ПІДСВІЧУВАННЯВБУДОВАНИЙ 6-ЛІТРОВИЙ РЕЗЕРВУАР ДЛЯ ВОДИ, ЗА ДОПОМОГОЮ ЯКОГО МОЖНА ГОДИНАМИ ОХОЛОДЖУВАТИ ПОВІТРЯ, ФУНКЦІЯ ЗВОЛОЖЕННЯ ДОЗВОЛЯЄ ПІДВИЩИТИ ВОЛОГІСТЬ ПОВІТРЯ В СУХІ ДНІ3 РЕЖИМИ ДОЗВОЛЯЮТЬ РЕГУЛЮВАТИ СТУПІНЬ РОБОТИ ПІД СВОЇ ПОТРЕБИВідвимося не обов'язково використовувати всі функції одночасно, а лише задавати потрібні нам в даний момент параметри.

~ ВСЕ НЕОБХІДНЕ! Пристрій оснащений зручною ручкою для перенесення і 4 транспортними колесами. ІНТУЇТИВНО ЗРОЗУМІЛА ПАНЕЛЬ УПРАВЛІННЯ ДОЗВОЛЯЄ ЛЕГКО ВИБРАТИ ПОТРІБНИЙ РЕЖИМ РОБОТИКНОПКАОХОЛОДЖЕННЯ ДОЗВОЛЯЄ ЗНИЗИТИ ТЕМПЕРАТУРУ ВІДПРАЦЬОВАНОГО ПОВІТРЯ, АКТИВУВАВШИ ВОДЯНИЙ НАСОСТАЙМЕР, ЗАВДЯКИ ЯКОМУ МОЖНА ЗАПРОГРАМУВАТИ, СКІЛЬКИ ЧАСУ ПРОПРАЦЮЄ ПРИСТРІЙ, ПЕРШ НІЖ ВІН САМ ВИМКНЕТЬСЯПУЛЬТ ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ ДИСТАНЦІЙНОГО КЕРУВАННЯПунтування горизонтальних коливань означає, що повітря поширюється хвилями, а не концентрується на одній точці.

НАЙВАЖЛИВІШІ ПАРАМЕТРИ: НАПРУГА - 220-240В ~ 50 ГцВИРОБНИК - ADLERMOC - 65WMOC MAX - 350WFN БЛОК ЖИВЛЕННЯ - 1 x CR2025 3V в в комплектіРІВЕНЬ ШУМУ - 53dBРОЗМІР ПРОДУКТУ (З КОЛЕСАМИ) - 30,0 x 27,0 x 74,0смПРОДУКТ, УПАКОВАНИЙ В ОРИГІНАЛЬНУ УПАКОВКУ, МАЄ ІНСТРУКЦІЮ ПОЛЬСЬКОЮ МОВОЮ ТА БАГАТО ІНШИХ.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.