WEEKEND SALE
-25%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Комплект радіостанції CB CRT ONE + антена CB PNI ML70 магніт

3 227,58 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
100 штуки
Страна
Румыния
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
5 дні
SKU:
PNI-PACK32
EAN:
5949066511400
Останнє оновлення
Більше місяця тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


Найменша станція ЦБ в світі
Радіостанцію CB CRT One з її розміром 10, 2 х10 х2, 5 см можна вважати найменшою радіостанцією CB в світі. Таким чином, його можна розмістити в будь-якому місці: підлокітнику, дошці, між сидіннями, не турбуючи і не турбуючи.

Потужність випромінювання 4Вт
Станція відповідає чинному в Румунії законодавству, гармонізованому з європейськими нормами, маючи максимальну юридичну потужність, дозволену в 4 Вт.

АМ/ФМ
Радіостанція CB CRT One дозволить здійснювати зв'язок в обох типах діапазонів: AM і FM. Він також оснащений швидким селектором міжнародних екстрених та інфотрафічних каналів, а саме 9-19.

Клавіші вгору/вниз на мікрофоні
Мікрофон станції оснащений двома кнопками Up і Down для зміни каналів і інших параметрів.

НОВИНКА: S-метр
Модель CTR One N поставляється з індикатором передавального/приймального сигналу та покращеною стабільністю.

Продуктивність антени CB PNI ML70
Продуктивність виробу тісно пов'язана з технічними характеристиками, якими володіє антена в ідеальних умовах збірки і використання: SWR < = 1,2, максимальна прикладена потужність 200 Вт, імпедансний резистор 50 Ом, нержавіюча сталь і т.д.

Дистанційне спілкування
Відстань зв'язку є ще одним вирішальним фактором при придбанні і використанні антени СВ. Таким чином, відстань зв'язку максимум 9 км досягається в ідеальних умовах роботи: відкалібрована антена, відкрите поле без перешкод, станція з максимально допустимою законом потужністю 4Вт і зі стандартним прийомом. Будь-яка перешкода типу: пагорби, гори, будівлі, стіни можуть привести до скорочення цієї відстані.

Довжина антени
Довжина антени - дуже важливий фактор, який може впливати на відстань зв'язку. Таким чином, чим довше антена, тим більше дальність польоту. Антена PNI ML70 має довжину 70 см (магнітна основа в комплекті).

магнітне підставу
Магнітна основа PNI 145/PL в комплектації забезпечена кабелем 4 м, достатнім для розміщення антени на куполі, має діаметр 145 мм і потужний магніт, що надає антені стійкість навіть на високих швидкостях.

Повний пакет
Цей комплект готовий до складання в комплекті: антена, магнітна основа з кабелем і розеткою PL259, imbus для калібрування. Все, що вам потрібно зробити, це змонтувати антену на магнітну основу, підключити її до радіостанції CB і зробити калібрування, щоб використовувати її на максимальній продуктивності.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.