FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
10 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Колір інтер'єру Монблан

82,00 ₴ /літр ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
30 літри
Наявна кількість
1000 літри
Страна
Румыния
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
15 дні
SKU:
C1525608
Останнє оновлення
8 місяців тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Являє собою білий лак на основі акрил-стирольних дисперсій, пігментів і наповнювачів ламінованого виробу, що дає оптимальну кришку, повітропроникність стінки, оптимальну адгезію, дуже хорошу стійкість до прання і простоту нанесення. звичайні штукатурки, штукатурка, кам'яна кладка, камінь, цегла, панелі з гіпсокартону, бетону, а також в якості ремонтної фарби зафарбовують стару фарбу стійкою: її використовують для фарбування всіх поверхонь мінеральної основи.

Основа підготовки поверхні: фарба може наноситися на поверхні вирівняні, чисті, сухі і несучі здатності (без речовин, здатних запобігти адгезії: мастила, бітуму, пилу і т.д.).

Інструкція по застосуванню: Перед застосуванням вміст відра потрібно ретельно перемішати. Не змішуйте з іншими кольорами. Незалежно від їх типу, поверхні необхідно прогрунтувати акриловою ґрунтовкою. Після нанесення грунтовки буде рекомендовано, щоб час їх висихання було від 4 до 6 годин. Фарба наноситься пензлем або валиком або розпилювачем в два шари. Кожен шар слід наносити в один прийом (без перерви). При необхідності в неї можна додати до 10% води для отримання більш рідкої консистенції, потім гомогенізувати.

Час висихання поверхні (на замітку): 2 години (при температурі 20 ° С і відносній вологості повітря 60%). Загальний час висихання: 24 години.

Діапазон: колір Монблану від 12 до 14 м2 покриття / л / шар, в залежності від типу і якості опори. Ідеальне покриття в один шар.

Зберігання: сухе при температурі від 5 ° С-30 ° С в заводській упаковці, нерозкрите.

Упаковка: пластикове відро з сіткою - 15л, 2,5л і 8,5л.

Термін придатності: 24 місяці з дати виготовлення відповідно до положень фасування і зберігання. Дивіться дату виготовлення і партії, позначені на упаковці.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.