FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
2 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Колір екстер'єру Noua

31,82 ₴ /літр ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
30 літри
Наявна кількість
1000 літри
Страна
Румыния
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
15 дні
SKU:
C1525613
Останнє оновлення
8 місяців тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Це миється фарба для фасадів з наступними характеристиками: миється, хороша стійкість до фізичної, хімічної та атмосферостійкості, хороша стирання, хороша приховуюча здатність, швидке висихання, паропроникність, хороша адгезія до підкладки, одноформна плівка далі, матова, яка дуже добре заповнює пори.

Застосування: використовується для обробки фасадів і внутрішніх поверхонь, схильних до зносу (наприклад, будівель). Рекомендується для всіх поверхонь стін, загальних, цегляних, штукатурних, гіпсокартонних і т.д. Його можна наносити послідовно поверх старої кладки. Не рекомендується uti¬lizarea фарбувальний цех розеток та інших частин фасаду, які стикаються з підлогою, забезпечується тільки після відповідної герметизації.

Основа підготовки поверхні: Нова фарба може наноситися на поверхні, вирівняні, чисті, сухі і несучі здатності (без речовин, здатних запобігти адгезії: мастила, бітуму, пилу і т.д.).

Інструкція по застосуванню: Перед застосуванням вміст відра потрібно ретельно перемішати. Не змішуйте з іншими кольорами. Незалежно від їх типу, поверхні необхідно прогрунтувати ґрунтовкою акриловими фарбами Expert. Після нанесення грунтовки буде рекомендовано, щоб час їх висихання було від 4 до 6 годин. Нова зовнішня фарба наноситься пензлем, валиком або розпорошується на два шари повітря менше. Для запобігання приманок і відкладень кожен шар фарби буде наноситися в один прийом (без перерви). При необхідності в неї можна додати до 10% води для отримання більш рідкої консистенції, потім гомогенізувати. Між нанесенням шарів відбувається перерва¬dată 2 години (при температурі 20 ° С і відносній вологості повітря 60%).

Асортимент: Нова зовнішня фарба може покривати від 10 до 12 м2 / л в покритті, в залежності від типу і якості опори. Упаковка: пластикове відро. Зберігання: У прохолодній, сухій, темпаратурі від 5 ° C до 30 ° C в заводській упаковці, нерозкриті. Ва¬лабілітат протягом 24 місяців з дня виготовлення з дотриманням умов упаковки та депозітару. Дивіться дату виготовлення і партії, позначені на упаковці.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.