FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
14 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Килимок GadHome чорний антрацит 90x120 см | Килимок для вхідних дверей водонепроникний, зносостійкий сифон, який можна мити

14 942,63 ₴ /поддон ціна Еккн. Чан

Рекомендована роздрібна ціна: 14 942,63 ₴


Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 поддони
Наявна кількість
1 поддони
Страна
Нидерланды
Сорт
НОВИЙ  
EAN:
4260403933732
Останнє оновлення
3 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

70x Килимок GadHome Чорний антрацит 90x120 см | Килимок для вхідних дверей водонепроникний, зносостійкий сифон, який можна мити | Нековзний килимок для грязеуловлювача для вхідних дверей, передпокою, передпокою, кухні, спальні

ПРИДВЕРНІ КИЛИМКИ ДЛЯ ПРИМІЩЕНЬ І ВУЛИЦІ: Як придверний килимок для приміщень або як килимок для вхідних дверей, терас, сходів, порогів або веранд. Кращий придверний килимок для зовнішнього і внутрішнього використання, який запобігає потраплянню бруду в будинок.
БРУДОЗАСЛІНКА, ЯКУ ЛЕГКО ЧИСТИТИ: Наш килимок для дверей, який можна мити, є ідеальним бризковим клапаном. Він затримує бруд, щоб він не потрапив на підлогу або килими. Придверні килимки можна прати вручну при температурі 30 °.
ВОДОНЕПРОНИКНИЙ І НЕКОВЗНИЙ КИЛИМОК: Більше ніяких калюж або слизьких входів! Надзвичайно абсорбуючий, але водонепроникний матеріал нашого килимка вбирає вологу, як губка, щоб зберегти вхід чистим і сухим у дощові дні.
УНІВЕРСАЛЬНІ ЗАГАЛЬНІ КИЛИМКИ: Використовуйте як нековзний килимок для вхідної зони, як килимок для кухні або як килимок для спальні. Наш дверний килим, який виготовлений з високоякісних поліпропіленових волокон, є першим вибором для високоякісних килимів.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.